revenue 32 #1 Публикувано 2 Ноември, 2015 Здравейте. Имам фабричен ксенон и единия фар започва да премигва, което ме навежда на мисълта, че скоро ще изгасне. Въпроса е дали си струва да дам 240лв за хубави крушки ( примерно Philips ) или да взема тези за 60 лв ( китайчета ) от Авто БИМ? Имате ли наблюдения дали си струва икономията? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #2 Отговорено 3 Ноември, 2015 Здравей, колега! На две коли (на приятели) с оригинален ксенон (крушки D2S) съм сменял. На едната едната сложихме Филипс по 75 лв. крушката и свети супер и няма разлика със старата. На другата кола сложихме от един сайт по-евтини ("китайски" вече не помня колко струваха ) - не светят добре и едната даде фира. Знам, че това "не светят добре" е субективно, но според пича, а и според мен имаше разлика спрямо старите крушки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #3 Отговорено 3 Ноември, 2015 На мен крушката ми я смениха в сервиз за ксенонни фарове. Сервизчето е на бул.Стамболийски до Лидъл(бившия Рамстор). 30лв ми излезе крушката като е с 2 години гаранция. Има разлика със старата, но свети прилично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xaxo 87 #4 Отговорено 3 Ноември, 2015 И аз минах по този път. Пасажерския ксенон започна да се включва и изключва когато си поиска. Бях се притеснил да не си заминава баласта, понеже един път си е цифра, второ подмяната му е страшна играчка. Посъветвха ме обаче да първо да пробвам с нова крушка. Та купих си 2 крушки D2R (за да няма разлика в светенето) за общо 50 лева с две години гаранция и вече 5 месеца нямам никакви забележки, дори и от към светене. Не оправдавам. За себе си сумите 250+ за крушки... Sent from my LG-H815 using Tapatalk 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #5 Отговорено 4 Ноември, 2015 Аз също се надявам да нямам проблем с баласта. Засега не мисля да давам 200лв за крушки. От по-евтините кои бих препоръчали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokalbokal 56 #6 Отговорено 4 Ноември, 2015 http://xenon.bg/product/501/krushka-d2r-35w-ac-raytech.html Бях с тези - живот около 2000 часа. Сега съм с филипси. Дано да издържат повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iceman360 3 #7 Отговорено 17 Ноември, 2015 Имах подобен проблем на CRV 3та ген , фара премигваше за момент когато премина през неравности. Смених и двете крушки D2S с нови и проблема изчезна даже сега светят по ярко. Внимавай с китайските тъй като някои от тях нямат UV защита и могат да повяредят пластмасата на фара. Аз поръчах Osram D2S 35W 4300K , в интернет са по около 85лв за бройка, но ако имаш познат да ти ги вземе с отстъпка излизат по около 55лв за бр. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #8 Отговорено 18 Ноември, 2015 Аз също видях, че има и Philips D2R 4300k за 85лв. За жалост познати с отстъпка нямам, но ще разпитам. Трябва да погледна с какви съм в момента. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikiDimitrov 0 #9 Отговорено 20 Декември, 2015 Здравейте приятели Нов съм във форума тъй като от скоро имам Honda. Надявам се да намеря някъкво решение на проблема, а той е следният Имам Honda cívic 8 generación type s август месец трябваше да сменя лявата крушка защото започна да премигва, угасва, светва и я смених (със xenon съм). Септември започна да прави същата работа и другата и смених и нея. И 2-те крушки са Philips 80 eur всяка една, във Хонда ми искаха 260 eur. за 2-те. И така от вчера започна пак да ми прави проблем лявата крушката. Премигва угасва, променя си цветовете и като загрее се оправя. Възможно ли да е баласта? Почти не съм карал на фарове през тези 5 месеца....Какво бихте ме посъветвали колели? Страшно раздразнен съм... защото колата има едва 60 000км. И си я пазя доста, а ми дава такива проблеми. Благодаря ви предварително, и ще очаквам ако можете да ми помогните. Поздрави от далечна Испания! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #10 Отговорено 2 Януари, 2016 Здравей колега. Не знам как ти се е развил проблема, но мисля че може да има лош контакт някъде. Дори да е баласта пак е хубаво да се погледне от човек, които разбира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikiDimitrov 0 #11 Отговорено 6 Януари, 2016 Здравей Revenue Утре ще мина покрай сервиза за да ми сменят крушката със нова, за да се усигорят, че не е от нея. Казаха ми, че ако проблема продължава колата дава високо наприжение за секунди, и че трябва да се проверят акомулатор, генератор. По някой път ми примигват и 2-та фара, по някой път само лявата страна. Утре като взема колата от сервиза, ще забележа и ще ви кажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове