barsi 265 #1 Публикувано 14 Октомври, 2015 Здравейте, Налага ми се да бръмча не малко с колата и ми се налага да си взема навигация. Гледам ги, че се движат около 100лв, но кое да избера. Знам, че от Гармин висок клас с доживотен ъпдейт няма по- добро, но и сумата й е добра. Трябва ми само за България. Някакви идей. Казват ми разни познати, че на китайчетата им се бутала картата с читава и т.н. , а дали е така ? Резолюцията на дисплея не ме вълнува. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #2 Отговорено 14 Октомври, 2015 Да Ви подаря Garmin nuvi 1350 ?! Картите не са актуални от 2 г. ; вече май смениха таксите за ъпдейт, доживотна.... Цената не е в приемника, в данните е. Аз ползвам мобилно платено приложение на Гармин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetioHonda 106 #3 Отговорено 15 Октомври, 2015 Взимаш една навигацийка с прилични х-ки и Windows CE 6.0, правиш една карта с iGO Primo персонализираш си я с всичко, което ти трябва - карти, 3Д обекти, камери, радари и какво ли още не, слагаш картата на навигацията и си ти. Другия вариант е някакъв евтин андроид базиран таблет, там поне ще имаш 7 инча екран. Повтаряш процедурата с iGO-то. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #4 Отговорено 17 Октомври, 2015 Темата е за ключ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #5 Отговорено 28 Октомври, 2015 Питате нещо, хората си правят труда да дават съвети и накрая просто искате темата да се заключи. Ако няма да благодарите на отзовалите се, е редно поне да кажете поне какво сте направили. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове