MetalHEARD 8 #1 Публикувано 6 Октомври, 2015 Здравейте,колеги, Вчера погледнах-че съм минал вече 71-72000 км,откак съм купил Харвито и се замислих за ремък-предполагам има значение от марката и размера на пробега!Кажете някаква бюджетна и някаква хубава марка ...и..на колко км трябва да се сменя! Благодаря на включилите се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #2 Отговорено 7 Октомври, 2015 А ти кажи поне номера на двигателя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MetalHEARD 8 #3 Отговорено 7 Октомври, 2015 Двигателя е D16W1-хонда Хрв, 99г.,105 к.с.,4х4! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #4 Отговорено 7 Октомври, 2015 По спомен моя май беше dayco. 160лв комплекта с водната помпа. Също 40-50лв май беше гарнитурата за капака на клапаните.И нея ми смениха. Май ремъка кара към 120к Трябва да проверя в манюала и ще ти кажа на колко хиля ди се сменя. Питай Миямото той ще ти каже,кой комплект да избереш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #5 Отговорено 7 Октомври, 2015 ЕЙ,размера няма значение за пробега .И най-кучата марка изкарва 80к километра ,ако е правилно регулиран и няма екцесии от сорта 5-2 предавка.Гейтс е най-спряганата марка за качествена ремъчка,но и Дайкото не лъже.Сървис лимите е 120к километра или 96 месеца с оригинални компоненти-ремък,обтяжка и водна помпа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MetalHEARD 8 #6 Отговорено 7 Октомври, 2015 Благодаря Ви за бързите отговори-затова харесвам форума на Хонда !Значи-поправете ме ако греша-ама мисля да направя 100к и тогава да сменям ремък с ролки и водна помпа!Благодаря за включването на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #7 Отговорено 7 Октомври, 2015 За всеки случай,ако скоро правиш реглаж на клапани, проверете ремъка как е, да не стане фал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1843 #8 Отговорено 7 Октомври, 2015 От мен, един безплатен съвет - "Вържи Попа ,за да е мирно селото". Преведено на разбираем език - какъвто и да е ремъка /ако ще да е най-качествения/, го сменявай на максимално 80 х.км.! Не че не съм виждал Хюндай, на 240х.км. с оригиналния си ремък, но човека въобще не беше в час, не знаеше че двигателя му е с ремък и трябва да се сменява. п.п. Ти когато си купи колата, /предполагам втора ръка - преди 70 х.км./, смени ли ремъка , или ти казаха , че е сменяван? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MetalHEARD 8 #9 Отговорено 7 Октомври, 2015 Ясно!Ще се сменя на 80 к.!Като купих колата-от мой приятел(той и до днес внася от Италия)-беше си я обслужил с всичко необходимо и съм сигурен,че това е така!(Даже сервизът-където е обслужвана-сме приятели от много време, и те познават колата)!Та не съм го сменял аз ремъка-но съм 100% сигурен,че е сложен нов тогава(ако има 100% де )!Абе-исках да знам все пак дали ще правя процедурата тази седмица-ама се развеселих ,че няма да е сега!Мерси отново! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове