StormTrooper 4 #1 Публикувано 23 Септември, 2015 (Редактирано) Здравйте колеги.Реших да поразкрася малко Сивик-а, понеже джантите които има сега изобщо не ми допадат:Приятел ми предложи да й сложа обърнати джанти, досега само 2-3 пъти съм виждал и то на снимки обърнати джанти. Може ли да ми пообясните за тези обърнати джанти? Къде и как се правят, какви пари ще ми струват г/д и изобщо заслужава ли си. И някой може ли да ми даде снимки на Сивик с обърнати джанти да добия представа как би изглеждата. И ако си заслужава, какви размери ще са джантите ? Гумите на сегашните джанти са 185/60/14, ще мога ли да си ги използвам тях за обърнатите джанти? Благодаря предварително и извинете ако въпросите са малко тъпи, но не ги разбирам все още толкова нещата Редактирано 23 Септември, 2015 от StormTrooper 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #2 Отговорено 23 Септември, 2015 (Редактирано) Предполагам става дума за Стоманени обърнати джанти... http://s143.photobucket.com/user/scyler_01/media/SU1BRzAwMzQuanBn.jpg.html https://ekhatch.files.wordpress.com/2009/10/4001301368_4769993188_o.jpg http://i60.photobucket.com/albums/h38/egcmikey/12-30-08-003.jpg Само да вметна че ако не я снижиш с обърнати джанти ще изглежда доста неугледно. Големия плюс е че изглежда добре и можеш лесно да експериментираш с цветове. Редактирано 23 Септември, 2015 от ZaRRicK 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StormTrooper 4 #3 Отговорено 23 Септември, 2015 Благодаря за мненията, значи се отказвам от обърнати джанти, нямам намерения да смъквам колата. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6ko 331 #4 Отговорено 23 Септември, 2015 Колега не мисля,че ще има проблем с джанти с голям борд.Хвърли по едно очо на ATS cup,Borbet A,Rota P45R3 и темите писани за коли с такива джанти. П.п колега "Storm" мисля,че едни 15ки ще са идеални като гумата трябва да е нещо от сорта на 185/.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mimokn 1 #5 Отговорено 24 Септември, 2015 аз си карах маздата с такива джанти не съм има никога проблем,даже си пазя джантите и мисля да ги слагам на хонда като си купя.Стоиката на колата става съпер моите бяха 9ж задни и 8.5 предни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mimokn 1 #6 Отговорено 24 Септември, 2015 джантите се правят от 2 железни една.не мога да кача снимка за да ги видите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #7 Отговорено 24 Септември, 2015 има разлика между обърнати джанти и разширени такива железарки гугъл ит 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StormTrooper 4 #8 Отговорено 31 Октомври, 2015 Поразгледах и да - разширени железни джанти съм бил гледал. Та, къде могат да разширят джантите ? Гледах клипче: Какво ще ми трябва? 4 железни джанти и 4 еднакви по дължина и широчина ламарини? Не съм тръгнал да го правя, може би в бъдеще. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #9 Отговорено 12 Ноември, 2015 Ако не си го правил никога, по-добре не се занимавай. Доста е вероятно да изгубиш много време и резултата да не е задоволителен. Обърни се към опитен гумаджия, като например колегата Basspower в Казичене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDMTonny 31 #10 Отговорено 6 Декември, 2015 Обърнатите джанти ако са направени добре няма проблем в управлението , колега пиши ми на лично ако все още се интересуваш аз имам обърнати също така и правя от време на време . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sambito7 3 #11 Отговорено 7 Януари, 2016 Здравейте колеги, аз пробвах с 8 джанти и станаха 4 перфектни Това също е вариант, но е малко по-скъп, но пък за сметка на това както вече казах стана перфектно Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове