nekakvolice 4 #1 Публикувано 21 Септември, 2015 Здравейт . Падна ми задната емблема и ви питам как да я залепя? От тези червените е - червения фон си стои само Н-то е паднало. Пребоядисах червеното и сега се чудя с какво лепило да закрепя Н-то? Със секундно лепило издържливо ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanax 87 #2 Отговорено 21 Септември, 2015 Колега от В.Търново беше използвал Поксипол и останал доволен. Със секундно не съм убеден, че след време няма да се отчупи отново...Мисля си, че трябва да е лепило, което не се втърдява като бетон, а някакво по-еластично... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dctR 85 #3 Отговорено 21 Септември, 2015 Почисти добре с обезмаслител и много фино с поксипол, това нещо е бетон, няма да мръдне. Секундното лепило старее. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
canko79 5 #4 Отговорено 22 Септември, 2015 Силикон за стъкла,от тия с който лепят аквариумите,лепи доста здраво и е леко еластичен .Секундните лепила са крехки и незнам колко ще издържат на студа и жегата.А поксипола и секундните лепила не хващат много добре за някой бой. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nekakvolice 4 #5 Отговорено 22 Септември, 2015 (Редактирано) Колеги, споделям крайния резултат, плюс бонус съвет Какво мислите - като за толкова ниско-бюджетен ремонт, как ви се струва? Предполагам всички с толкова стара Honda са в моето положение чистачките им да се лющят отвратително грозно... С корисилин и малко по-груб парцал (хавлиен, или просто някой една идея по-грапав) я изтрих и за половин час стана така, което смятам, че добре контрастира на другите части на колата и е гот. Редактирано 22 Септември, 2015 от nekakvolice Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nekakvolice 4 #6 Отговорено 23 Септември, 2015 Колега, с какво я залепи тази емблема, че не разбрах? Ами всъщност т.к. бях притиснат откъм време в единствения ми свободен ден реших да действам както аз си знам... Залепих я със секундно лепило и се надявам, че ако не изкара доживот, то поне 2-3 години още, колкото се надявам да карам Хондето ще се задържи. И да не се - една шкурка го маха набързо това лепило и не е проблем - щом не е директно в/у боята... Какво мислиш все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове