Jump to content
nikolayv

Съвет за покупка на Civic VI 2.0D

Recommended Posts

Здравейте,

Нов съм в този форум. Наскоро се разделих с моята Мазда и трескаво търся нов японец, защото ми трябва спешно кола - много пътувам из страната. От известно време заглеждам тази обява:

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11431069675521128&slink=alongz

Не съм фен на дизела, но от две седмици оглеждам бензинови хонди, мазди, тойоти и пр. и нищо не ми лови окото.

Та въпросите ми са няколко:

1) Сполучливо ли съм се насочил към модификацията с този дизелов агрегат? Колко е издръжлив, кое му е слабото място, каква му е поддръжката, намират ли се лесно части? Имам нужда от надежден автомобил почти постоянно и не мога да си позволя скъпи и дълги ремонти.

2) Има ли някой колега-форумец с опит с тези дизели, който би отделил време да дойде с мен на огледа? Ще му се отплатя.

3) Ако се наложи да ходя сам, за какво да гледам най-вече по колата, което ще ми спести бъдещи главоболия?

Ще ви бъда много благодарен за всякакво съдействие.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Немога да ти кажа колко е сполучлив като модел този автомобил, но мога да ти кажа, че в него има доста малко хонда, купето и двигателя са на Роувър и са производство Англия.Гледай за ръжда по задните прагове,вежди и по моста отдолу.Ако търсиш комби според мен се потърси за ЦРВ 1ва генерация, на газ,но няма да е 3000лв :/(освен ако не е десен волан и без газ :D)

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прочетох, но от тази тема разбрах тези три неща:

- не съм първия, който пита (нормално)

- въпросната модификация не е японска, а английска (не звучи добре)

- ако не е изгнила да я купувам без да я паля :D

Та сериозно, има ли смисъл да я мисля тази кола и ако не, към какво да се насоча с бюджет от макс 4000 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако си разбрал само тези 3 неща, значи нищо не си разбрал, или не си прочел цялата тема ;)

п.п. По второто "разбрано" нещо можем малко да подискутираме.

п.п.п. @DragooNArT, след като "...има доста малко хонда, купето и двигателя са на Роувър и са производство Англия.", защо го съветваш да търси ръжда на обичайните за Хонда места?!

Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Krasi-mir щото е на между 13 и 17 години модел,освен това купето до голяма част си е сивик, мисля 4е около 30% са измислили англичаните в случая на тези купета.

Редактирано от DragooNArT

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...