nikolayv 0 #1 Публикувано 17 Септември, 2015 Здравейте, Нов съм в този форум. Наскоро се разделих с моята Мазда и трескаво търся нов японец, защото ми трябва спешно кола - много пътувам из страната. От известно време заглеждам тази обява: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11431069675521128&slink=alongz Не съм фен на дизела, но от две седмици оглеждам бензинови хонди, мазди, тойоти и пр. и нищо не ми лови окото. Та въпросите ми са няколко: 1) Сполучливо ли съм се насочил към модификацията с този дизелов агрегат? Колко е издръжлив, кое му е слабото място, каква му е поддръжката, намират ли се лесно части? Имам нужда от надежден автомобил почти постоянно и не мога да си позволя скъпи и дълги ремонти. 2) Има ли някой колега-форумец с опит с тези дизели, който би отделил време да дойде с мен на огледа? Ще му се отплатя. 3) Ако се наложи да ходя сам, за какво да гледам най-вече по колата, което ще ми спести бъдещи главоболия? Ще ви бъда много благодарен за всякакво съдействие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DragooNArT 12 #2 Отговорено 17 Септември, 2015 Немога да ти кажа колко е сполучлив като модел този автомобил, но мога да ти кажа, че в него има доста малко хонда, купето и двигателя са на Роувър и са производство Англия.Гледай за ръжда по задните прагове,вежди и по моста отдолу.Ако търсиш комби според мен се потърси за ЦРВ 1ва генерация, на газ,но няма да е 3000лв (освен ако не е десен волан и без газ ) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #3 Отговорено 17 Септември, 2015 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=98359 Ам ай четете де 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolayv 0 #4 Отговорено 17 Септември, 2015 Прочетох, но от тази тема разбрах тези три неща: - не съм първия, който пита (нормално) - въпросната модификация не е японска, а английска (не звучи добре) - ако не е изгнила да я купувам без да я паля Та сериозно, има ли смисъл да я мисля тази кола и ако не, към какво да се насоча с бюджет от макс 4000 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1550 #5 Отговорено 17 Септември, 2015 (Редактирано) Ако си разбрал само тези 3 неща, значи нищо не си разбрал, или не си прочел цялата тема п.п. По второто "разбрано" нещо можем малко да подискутираме. п.п.п. @DragooNArT, след като "...има доста малко хонда, купето и двигателя са на Роувър и са производство Англия.", защо го съветваш да търси ръжда на обичайните за Хонда места?! Редактирано 17 Септември, 2015 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DragooNArT 12 #6 Отговорено 18 Септември, 2015 (Редактирано) @Krasi-mir щото е на между 13 и 17 години модел,освен това купето до голяма част си е сивик, мисля 4е около 30% са измислили англичаните в случая на тези купета. Редактирано 18 Септември, 2015 от DragooNArT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове