Jump to content
dimitrofski

Ровя си във фейса днеска и бам,страница Онда мръзъ макло ас

Recommended Posts

Та,както е видно от заглавието,некви симпатяги са се насъскали здраво :)!Чак не повервах бе!!!!111И некви бързи БМВ-та,ма ще дрифтят яко,2.8 3.0 литра (минерална вода) и т.н.Сипват му на Рибата,който дере наред,само една друга хонда го е била :),но това не умаловажава неговия труд.Та си викам,дай да нахраниме тея баровци и направих страница: "BMW или с Рейса?".Редно е да отвърнем на удара,защото Хонда все още държи рекорда за най-силен атмосферен мотор от см/3 обем,а БМВ държи рекорда за най-много челни удари :)!Не че нещо кой знае колко съм го приел нали като обида :),ма на всичкото отгоре е ПРИЗНАТО,Хонда е най-надеждния автомобил,в смисъл най-малко се чупи и т.н.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, излез от филма и намали малко фейсбука. Въпросният Сивик има реални постижения и собственика едва ли го интересува какво мислят за него в някаква страница, където повечето са на 14-15 и си мечтаят за Е36 или Е46. Страницата като гледам не е актуализирана от май месец, много вероятно просто да трупат лайкове и накрая да я продадат. Карай си колата и не се връзвай на такива глупости.

• Нагоре 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма филм!Няма как,някой изобщо да си помисли,че Хонда е слаба,или не знам си каква кола,аз съм карал и БМВ и знам кое как и защо!Тва е позор,американците още разправят как като са се появили мотоциклетите на Хонда сичкото там харлита и т.н е изяло дървото.В смисъл,имаш кола за 10 бона която мое да дрифти и тя е най-добрата ли?Или пък да се сравняват 100к коли,да кажем М5,с да кажем акорд тайп р за 50к.И едното зимата не може да се кара,пробвано е.Или най-близкото до сивик 1.4 примерно 1-ва серия БМВ,1.6 бензин,не върви,не вози,не се управлява и харчи 1.5 пъти повече.Няма секта,знам си кусурите на колата,Но,абсурд е да ми правят тема ..... за Хонда.

п.п Реален случай,баба ми има Е 36 318 D,реално е 1,5 и нещо,дизел с всичките му там тегави помпи и т.н.,90 коня!Та,взимам го аз веднъж да ходя на плаж на Златните,и бам,викам ще паркирам на бордюра на тротоара,където 5 лета си паркирам хонделата без проблем.Но,БМВ-то не може да се качи,35 градуса,асфалта се е стопил,а тая кола пили гуми на бордюра и нема качаване,трябва си засилка 3-4 метра и с удар в задния мост се качва!

Редактирано от dimitrofski

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз от край време се забавлявам с бисерите от там :) Но да падаш на тяхното ниво и да влизаш да храниш... по-скоро си направи "БЕ ЕH ВЕ мразя макло АС" страница ;)

Редактирано от Gugoj
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност като се замисли човек,верно не трябва да се пада на техното ниво!Секи да кара каквото иска,да пише където намери и тва е :).Без да искам снощи съм пуснал покана да хереса страницата на добро приятелче БМВ-ист и водихме доста дълъг спор,който за малко да свърши с караница.Всеки си харесва неговото,нищо че той е дал 3 бона за ремонти и зимата е с пунтото на жена му!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...