darkmanbg 0 #1 Публикувано 15 Септември, 2015 ЗдравейтеИска ми се да посетя представителство на Honda. От Велико Търново съм и тука няма такова. Кое ще е по-добре да посетя Варна или Пловдив. Искам да направят една диагностика на колата , защото скоро я взех, а не е правена никаква. Имам доста голям разход за тази кола ( VIII дизел ) и ми се струва, че ще е хубаво да отида за 1 ден и да я погледнат като предварително се разбера с тях. Ако има хора който са ходили и имат някакви мнения за официалните представителства на Honda ще се надявам да оставят по един коментар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xaxo 87 #2 Отговорено 15 Септември, 2015 (Редактирано) Пловдивският не съм го пробвал, но Варненския сравнен със Софийския представител не струва. Редактирано 15 Септември, 2015 от xaxo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tgerov 24 #3 Отговорено 16 Септември, 2015 Варненският представител е от доста време същият както и този в София - Бултрако - мненията са много противоречиви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanax 87 #4 Отговорено 16 Септември, 2015 Здравейте Иска ми се да посетя представителство на Honda. От Велико Търново съм и тука няма такова. Кое ще е по-добре да посетя Варна или Пловдив. Искам да направят една диагностика на колата , защото скоро я взех, а не е правена никаква. Имам доста голям разход за тази кола ( VIII дизел ) и ми се струва, че ще е хубаво да отида за 1 ден и да я погледнат като предварително се разбера с тях. Ако има хора който са ходили и имат някакви мнения за официалните представителства на Honda ще се надявам да оставят по един коментар. Здравей, колега! Ако ще се разхождаш до Варна, защо ти е да ходиш до представителството за диагностика и т.н.? Услугите са им скъпи и с доста съмнителни резултати. Щом ще биеш път до Варна, свържи се с колегата Miyamoto, и той ще ти реши проблема! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksan_vn 21 #5 Отговорено 17 Септември, 2015 в никакъв случай не се набутвай с представителството на хонда във Варна (под КАТ-Варна) . Наложи ми се да опра до услугите им , за поръчка на един глупав О-пръстен за да затворя двигател, НО понеже са "професионалисти" ... от нормална поръчка с изпълнение 6-10 дни, ми се наложи да чакам 18-19 дни, превърнала се в "не нормална" поръчка изпълнена с огромни дози нерви и загубено време... Оправданието ! Персонала ни се сменил и .... дрън дрън ... Аз държа фактура за платени два пръстена, а те ми заявяват на 8-мия ден , че поръчката ми изобщо не била пусната... Добре ,че съм проверил , за да я пуснат наново.. На това се казва , професионално , компетентно отношение ... No comment ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diver1 14 #6 Отговорено 20 Септември, 2015 Колега в Стара Загора също има представителство на Хонда , там ти е най-близко. Също така нека колегите от района да потвърдят , но аз лично съм чувал доста добри отзиви от работата на сервиза им Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове