ves_o 0 #1 Публикувано 9 Март, 2007 http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu...&f1=details Някой да сподели мнение за тази кола?Двигателя дали е добър, това не е ВТЕК нали?Предполагам е английска... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #2 Отговорено 9 Март, 2007 колега,не че нещо ама няма хонда с лош двигател.друг е въпроса дали състоянието на този е добро,но по снимки няма да можем да ти кажем колкото и да сме запознати или не с Хондите.малко е дразнещо с всичките тези теми тук една след друга при всяка нова обява в мобилето ....а и има доста дискутирани модели вече......колата изглежда готина,нова е,има клипатик.....хонда е-кво повече искаш?отивай да я видиш и покараш на живо и си готов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bogdan 0 #3 Отговорено 9 Март, 2007 ЧОВЕК НЕ СЕ ЛАЖИ!!!!!!!!! ДОБРЕ ЧЕТИ. ПРЕДИ ДА СИ КУПЯ ХОНДА СИ ХАРЕСАХ 2- БМВ-ТА ЕДНОТО ДИЗЕЛ А ДРУГОТО БЕНЗИН ОТ ВЪПРОСНАТА АВТОКЪЩА.БИХ 700 КМ И ОТИДОХ ДО СОФИЯ ДА ГИ ВИДЯ.НА СНИМКИТЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТАЯ ИЗГЛЕЖДАХА ПРИЛИЧНО.КАТО ОТИДОХ ПЪРВОТО КОЕТО МИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИ Е ЧЕ НЕПРИЛИЧА НА АВТОКЪЩА, А НА АВТОМОРГА.ВЪТРЕ ПОДЩИ ВСИЧКИ КОЛИ БЯХА С НЯКАКЪВ ДЕФЕКТ (РАЗБИРАЙ ЧУКНАТИ И Т.Н.), А 2-ТЕ БМВ-ТА БЯХА ПРОСТО ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА, ДА НЕ ВЛИЗАМ В ПОДРОБНОСТИ.ДА ИМАШЕ 2-3 КОЛИ КАТО ХОРАТА.ДОРИ СЕГА ОЩЕ ГИ ПРОДАВАТ А СА НА НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ В МОБИЛЕТО.НАПРАВИ СИ ЕКСПЕРИМЕНТ АКО ИСКАШ.ВИЖ КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ Я ПРОДАВАТ ТАЗИ КОЛА.АЗ ЛИЧНО НЕ БИХ СИ КУПИЛ КОЛА ОТ ТАМ.НО ИЗБОРА Е ТВОЙ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikitooo 10 #4 Отговорено 9 Март, 2007 Не ми е ясно само, какво е кафявото петно до гърловината за маслото ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TYPE-S 1 #5 Отговорено 9 Март, 2007 Според мен е ненормално евтина 1999 година кола, според мен има някакъв проблем който може и сега да не е видим но скоро след покупката да излезне на яве, говоря най вече за двигателя аз мойта я взех за 6800 1996 преди фейса... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ves_o 0 #6 Отговорено 10 Март, 2007 10x хора, точно такъв коментар ми трябваше Да и аз видях забележки пж бронята, но това не е чак такъв проблем, но това, че автокъщата си има история вече е проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #7 Отговорено 10 Март, 2007 Цената наистина ми се вижда ниска, даже доста. Главно искам да отбележа, че обичам да виждам такива коли, когато се продават - с неизмити мотори, да си видиш тече ли нещо, как е хавата, а не някакви измити, с намазани маркучи и пластмаси, да е като ново ... Ако мога и искам ново - ще си ида в някой шоу-рум, да гледам лъщящи двигатели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #8 Отговорено 10 Март, 2007 докато не пообиколиш и видиш на място, няма да ти се отвори парашута, така че пали джапанките и ако не си много далече иди и вижне си купуваш кило пържоли все-пак, та да искаш да са от магазина от съседната улица, за добра и на изгодна цена кола си заслужаева човек да пообиколи малко моя сивик навремето си го купих от Смолян - в най-големият сняг драпах до там, взех го на цена, на която и днес след падане на митата няма такава, но човека бе на зор, а тарикатите си стояха на топло до печката и чакаха някой да им паркира под прозореца кола с лепната обява на стъклото Сори за тона и нервата, но това е начина, другото е много пари Желая ти късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #9 Отговорено 13 Март, 2007 заеби снимката на място ще откриеш доста повече проблеми сигурен съм заради цената може и удряна да е аз като избирах моята видях доста удряни(моята също но лек удар,но затова пък с нов фар мигач и калник ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове