Jump to content

Bogdan

Фен
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Bogdan

  • Ранг
    Начинаещ
  1. мерси за отговора.понеже си сменях акумолатора скоро защото имаше съборена клетка, предполагам че няма смисъл да проверявам за грешки.а ако има проблем по двигателя ще се натрупат ли отново и за колко време.
  2. аре ве хора кайете че и аз искам да си слойа пък тоя японец дето я е измислял, май не е предвийдал побългаряване.
  3. май дойде време и аз да задам подобен въпрос. Първо ако някой зне къде се намира ЕКУ-то на Honda s двигател D15Z8 115 к.с. 97 г. 5 врати, моля да сподели модела на купето е MB3, както и начина на корегиране на грешките и още нещо тази кола коя генерация е 5-а или 6-та.мерси за помоща.
  4. ЧОВЕК НЕ СЕ ЛАЖИ!!!!!!!!! ДОБРЕ ЧЕТИ. ПРЕДИ ДА СИ КУПЯ ХОНДА СИ ХАРЕСАХ 2- БМВ-ТА ЕДНОТО ДИЗЕЛ А ДРУГОТО БЕНЗИН ОТ ВЪПРОСНАТА АВТОКЪЩА.БИХ 700 КМ И ОТИДОХ ДО СОФИЯ ДА ГИ ВИДЯ.НА СНИМКИТЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТАЯ ИЗГЛЕЖДАХА ПРИЛИЧНО.КАТО ОТИДОХ ПЪРВОТО КОЕТО МИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИ Е ЧЕ НЕПРИЛИЧА НА АВТОКЪЩА, А НА АВТОМОРГА.ВЪТРЕ ПОДЩИ ВСИЧКИ КОЛИ БЯХА С НЯКАКЪВ ДЕФЕКТ (РАЗБИРАЙ ЧУКНАТИ И Т.Н.), А 2-ТЕ БМВ-ТА БЯХА ПРОСТО ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА, ДА НЕ ВЛИЗАМ В ПОДРОБНОСТИ.ДА ИМАШЕ 2-3 КОЛИ КАТО ХОРАТА.ДОРИ СЕГА ОЩЕ ГИ ПРОДАВАТ А СА НА НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ В МОБИЛЕТО.НАПРАВИ СИ ЕКСПЕРИМЕНТ АКО ИСКАШ.ВИЖ КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ Я ПРОДАВАТ ТАЗИ КОЛА.АЗ ЛИЧНО НЕ БИХ СИ КУПИЛ КОЛА ОТ ТАМ.НО ИЗБОРА Е ТВОЙ.
  5. кажете добра марка задна главина и цена ако можа
  6. ок изтеглих я но и с нея нестава, а и няма инфо
  7. да, качи програмката с инфо
  8. може ли пак да качиш програмките на "ЦЪК"
  9. И АЗ ИМАМ МАЙ КОНДЕЗ В БАГАЖНИКА.МОЙТА Е ХЕЧБЕК. ДАЛИ Е ОТ ТОВА.
  10. благодаря на "БОКО" вече го драпнах така че може да махаш файла, а също така и на "My Honda".п.с. вссяко ново инфо по темата я обогатява.п.с.2 така че не се гневетеп.с.3
  11. а какво масло да сложа за този мотор? Някъде има ли побликувани марките на маслата с които може да се кара даден мотор?
  12. Здравейте, аз сигурно съм най-младия във този форум и най-новия собственика на HONDA, така че като всяко "бебе" имам нужда от помощ. Много ще се радвам ако Вие откликнете и приемете новата тема. Реших че би било полезно да има такава, защото чесно казано, като се порових из форума наистина, открих някои теми, които първоначално ме интересуват, но мнението ми е че информацията не е систематизирана и доста хаотична, и поради тази причина се осмелих да създам нова тема с такова заглавие, която да послужи и за напред на други като мен, които се окажат в ситуацията в която сам аз в момента. Предлагам всеки "новобранец" да прочете тази тема и ако не открие отговор на въпроса който го интересува, да го сподели.Смятам, че по този начин темата ще стане доста полезна и изчерпателна, като със всеки нов различен въпрос тя ще се допълва.С риск да ядоам някои които и преди са споделяли своя опит и знания, ги моля да ме извинят и да го направят отново тук, за което им благодаря предварително. И след толкова много приказки да си дойдем на думата. Днес се сдобих с HONDA CIVIC 1.5 114 P.S. VTECK двигател.Интересува ме първоначално какви прегледи( тестове на електроника или и нещо друго) да и направя, какво съответно да и сменя ако, има нещо по- специфично и вашето мнение за тази кола, какви са и плюсовете и съответно слабите места.п.с. както вече казах , благодаря Ви предварително колеги.
×
×
  • Създай нов...