velkohonda 1 #1 Публикувано 4 Септември, 2015 Здравейте, имам хонда сивик 2000 година амгличанка бензин/газ инж. 1.4 90 кончета от няколко дни имам проблем с температурата на двигателя. В общи линийй като го натоваря малко повече започва да вдига температурата. Антифриз има а перката на радиатора си се вкючва маслото си е с добър цвят и парно си имам. Ако не я карам с високи обороти или не изкачван байр е добре. Ако някой може да ми помогне да намеря причината за това загряване ще съм благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #2 Отговорено 4 Септември, 2015 (Редактирано) Сменяй термостат. Не отваря докрай. Или задръстен радиатор, но първо горното. Редактирано 4 Септември, 2015 от s.s.d.d. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velkohonda 1 #3 Отговорено 4 Септември, 2015 добре утре ще потърся и ще пиша резултата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #4 Отговорено 4 Септември, 2015 Ам то през три теми се пуска нова за хонда загрява или какво масло да сипя... Много се пише, а никой не чете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velkohonda 1 #5 Отговорено 4 Септември, 2015 ами аз потърсих първо но повечето не са сходни с моя проблем и на повечето става дума за гарнитура за това и пуснах тема иначе сега като се прибирах от работа на равното не ми я вдига но като изкачвах баир пак се вдигна въпреки че е хладно сега пипнах маркучите и двата са топли и не са твърди. Утре отивам за термостат. Лека вечер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #6 Отговорено 5 Септември, 2015 Щом включва перката по вероятно да е водната помпа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velkohonda 1 #7 Отговорено 5 Септември, 2015 Ами не знам но сега пробвах термостата и според мен не отваря достатъчно сложих го във вряща вода което предполагам е 100 - + градуса а едвам е мръднал. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velkohonda 1 #8 Отговорено 5 Септември, 2015 благодаря на S.S.D.D за насоката наистина се оказа термостата сега стрелката заковава и не мърда, Успях и няколко снимки на термостатите да направя. Благодаря пак за насоката. Приятен ден. http://prikachi.com/images.php?images/669/8339669S.jpg този от дясно е новия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 353 #9 Отговорено 5 Септември, 2015 Стария деформиран ли е или така ми се струва? Нали разправят, че 'талянците нещо ги модифоцирали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velkohonda 1 #10 Отговорено 6 Септември, 2015 мисля че не е но просто не работи коректно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове