cK1 28 #1 Публикувано 3 Септември, 2015 Абе колеги , на път съм да си прегризя вените .Лично аз съм качвал линкове с юзър сървис менюъл-и (user service manual) за Акорд ЦЦ7 cc7 , поне два пътиManual-ите , които аз съм си свалял ми заминаха като ми откраднаха лап топа . Имах всичко, което ми трябваше . Оказа се , че в интернет сега като търся ми излизат някакви малоумни сайтове тип библиотеки (платени ) и не мога да намеря от къде да си сваля сервизна книжка на ПДФЕми , питам , не е ли редно - в тоя сайт да има някаква "важна" тема, в която да са събрани всички сервизни ръководства , които сме качвали за да не се лутаме да ги търсим , когато ни трябват ? п.п. Умишлено изписах всички синоними (които простата ми глава може да измисли) на английскто Service manual . Сами виждате , че търсачата в тоя случай е повече от безполезна ... (всъщност полезна е , за скасяването на живота и ако желая да си посегна по-лесно )С голяма молба към модераторит - айде нека да има такава тема (както и с двигателите по модели и т.н. и т.н. ... ) 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 3 Септември, 2015 ТУК няма ли нещо което да ти помогне? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #3 Отговорено 3 Септември, 2015 Съдържанието на форума е изцяло плод на труда на потребителите, а модераторите съблюдават спазването на правилата. Модераторите като потребители също внасят съдържание в него, но не може да им се вменява задължение да създават определена тема. Ако някой иска и направи подобна тема, мога да помогна с това, като я направя важна, а всички други могат да добавят своя принос към нея. Ето и пример, как когато бях потребител съм обединявал наличната информация за това, което ме интересува, без да съм бил модератор. И то не само, че съм синтезирал, ами съм и сканирал и качвал сам част от материалите. Заради "айде нека някой да..." сме на това дередже. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilevUK 2 #4 Отговорено 3 Септември, 2015 Rutracker.org ? Пробвай братята руснаци имат доста. Може да понамериш нещо изгубено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cK1 28 #5 Отговорено 3 Септември, 2015 Atoma !Благодарско !Макар , че си реших проблема инженерно и по български (т.е. използвайки тиксо, поксипол, изолирбанд и байпас с кабел ) трабва да кажа че1. темата е супер2. точно това имах предвид и смятам, че такива теми трябва да стоят най-отгоре , а не да потъват в небитието на еднообразието от ежедневните теми Останете си със здраве !и Zlatozar не го приемай лично, ами виж как има теми за фейсбук страницата и ключодържатели и потници и т.н. (мога да се закълна , че при една от редакциите на визията на сайта имаше такива важни теми, които стояха най-отгоре ) (п.п. под модератори - имам предвид хората , които отговаряте за това как изглежда сайта и за идейте как може да се подобри и оптимизира работата и визията му)11 години съм със вас и сме заедно тъй че ....""" на това дередже ще сме """ 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #6 Отговорено 3 Септември, 2015 (Редактирано) Когато някой не харесва нещо, трябва да предложи решение, а като предложи решение - действа. Иначе критиката не е полезна. Редактирано 3 Септември, 2015 от Tokio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове