civik6 0 #1 Публикувано 29 Август, 2015 Колеги патувах към провинцията загасих колата и сега няма палене.Тръгва да върти чува се едно чукане и до там..помощ моля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 283 #2 Отговорено 29 Август, 2015 Бутни и пални! Стартерчето трябва да се погледне и оправи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ijp_cor 27 #3 Отговорено 29 Август, 2015 Здравей, опитай да и дадеш ток с кабели от друг автомобил, ако не стане опитай, както ти е писал колегата по горе бутни я да запали. В първия случай акумулатор във втория стартер. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #4 Отговорено 30 Август, 2015 Колеги патувах към провинцията загасих колата и сега няма палене.Тръгва да върти чува се едно чукане и до там..помощ моляПри мен беше същото, нов акумулатор и всичко е 6...прекъснала клетка...в движение без симптоми... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #5 Отговорено 30 Август, 2015 Каква марка беше акумулатора? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #6 Отговорено 30 Август, 2015 Колеги патувах към провинцията загасих колата и сега няма палене.Тръгва да върти чува се едно чукане и до там..помощ моля Колеги патувах към провинцията загасих колата и сега няма палене.Тръгва да върти чува се едно чукане и до там..помощ моляПри мен беше същото, нов акумулатор и всичко е 6...прекъснала клетка...в движение без симптоми... Точно преди 1 или 2 седмици. Същото нещо се получи и при мен ,върти здраво ,но се чува само почукване от стартера. Оказа се ,че моят ,който е само на 2 години(варта), имаше не повече от 4 или 5 волта заряд в него е сдал багажа. Смяна с нов и нямам грижи..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове