nekakvolice 4 #1 Публикувано 28 Август, 2015 Понеже ме удариха отзад и ми се изкриви бронята, не мога да си затварям багажника. По тази причина след като вече ме снимаха в БулИнс искам да я махна и да си карам без (с затворен багажник ), докато я оправя. Въпроса ми е как да демонтирам това чудо (ще го наричам резервоар за газта)... Хванат е с 2 самонарезни винта (рапидки) и не знам дали като ги махна от там няма да предизвикам нещо лошо... Моля за бърз отговор, защото ще фалирам всяка нощ да я оставям на платен паркинг Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco@ 0 #2 Отговорено 10 Декември, 2015 Демонтирай смело. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2243 #3 Отговорено 12 Декември, 2015 В никакъв случай.Това си е опасна процедура.Пусни снимки да ти кажа какво да направиш! CECO@.....WTF ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #4 Отговорено 5 Януари, 2016 Пичуе гледкайте датите на постовете чат пат. Колегата за това време може да е сменил и колата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nekakvolice 4 #5 Отговорено 8 Януари, 2016 Колата не, но проблема е отдавна отстранен - имах нужда от бърз отговор. В този ред на мисли можем да сложим едно катинарче на тази тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове