AtanasovR 0 #1 Публикувано 18 Август, 2015 (Редактирано) Здравейте имам следния проблем преди няколко дни ми разбиха колата не са успели да я запалят но за сметка на това има доста поразии които са направили. Разбити са ключалките и на вратата и на запалването. но по лошото е ,че са ми счупили платката която е около ключалката за запалването и липсва имобилайзера. Въпросът ми е какво се прави в тази ситуация? Ако взема друг имобилайзер от същата кола(модел година двигател) ли трябва да търся. Може ли да се обучи колата да го разпознава ? Трябва ли да се сменят ключовете ? Казаха ми че след като липсва имобилайзера могат да си направят ключ и да го настроят да работи за същата кола. В момента колата не пали иначе алармата работи отключва и заключва . Моля който има представа да пише. Дайте съвет към кой мога да се обърна за решаването на въпроса. Колата е АКОРД 2,4 2007г. Благодаря ви предварително ! Редактирано 18 Август, 2015 от AtanasovR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #2 Отговорено 18 Август, 2015 Имате каско, нали? Аз първо бих задала въпрос на застрахователя си. Но не на тези, които правят огледи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #3 Отговорено 18 Август, 2015 Той кода доколкото знам е в главния комп на колата ,имобилайзера върви заедно с компа . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #4 Отговорено 19 Август, 2015 Колега, не са ти взели имобилайзера, а само датчика, който ти разпознава чипа в ключа. Можеш да сложиш друг датчик от какъвто и да е Акорд от 2003 до 2007 г. Няма да има нужда нито от настройки, нито от разпознаване. Така мисля аз, ако греша, нека някой да ме поправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове