WingMan 164 #1 Публикувано 1 Август, 2015 Здрасти, някой може ли да ми препоръча читав майстор на мотоциклети във Варна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanax 87 #2 Отговорено 1 Август, 2015 Пацо - 0899193807, намира се на изхода на града към магистралата за София, до IVECO и Porsche/Audi. Според приятели-рокери, той е най-добрият. Другият, при който си оставят моторите, се казва Киро, зад клуб Усмивка, циркова площадка, но при него основно оставяли мотори под 10 000 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bardyzi 4 #3 Отговорено 2 Август, 2015 От Пацо не съм доволен аз, не е коректен , доста ядове съм брал с него, но някой са доволни,факт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #4 Отговорено 3 Август, 2015 И 2-мата не стават.Ако можеш да се вредиш при Свилен-Силипа.Добър е и Галин който бачкаше при него,но в момента му нямам координатите.Чувал съм за едно майсторче в Бяла(варненско)но нищо повече.Лош момент си избрал за ходене по майстор,точно в разгара на сезона. пп.Не попитах за какво търсиш мотомайстор?Ако не е за синхрон на карбове,може и да помогна 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #5 Отговорено 3 Август, 2015 Общо обслужване и ми се струва че единия кол тече. Пък и цялостен преглед за нещо което не съм видял при покупката няма да се отрази зле. п.с. инжекция е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #6 Отговорено 4 Август, 2015 Този в Бяла го хвалят. Познати ходят при него, но много трудно да се вредиш по това време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #7 Отговорено 18 Август, 2015 Благодаря за помоща. Оправихме я машината. Сервиза при който ходих се намира в новия хлебозавод на мир 105. Добра работа свършиха момчетата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #8 Отговорено 18 Август, 2015 Някой телефон на сервизчето?Как се казват Момчетата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #9 Отговорено 19 Август, 2015 https://www.facebook.com/ZMPerfOrmance?fref=ts 0894 624 150 - Мартин 0889 263 784 - Стоян 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #10 Отговорено 19 Август, 2015 Мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 20 #11 Отговорено 9 Юли, 2020 Здравейте! Интересуваме телефонен номер или да ми кажете къде работи в момента Галин който беше при Свилен? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове