jungles 78 #1 Публикувано 31 Юли, 2015 Здравейте колеги Имам сивик англичанка д14а8 1.4 is 98 , ще сменя съединителят и нещо много криминално ми се струва по тези магазини за авто части. Предлагат ми EXEDY на 153 за мен , казват че е японско но се чудя да не е някакво менте. Имам оферта и за англиски вариант ( не се знае марка но е по скъп от EXEDITO ) Точно това ми е интересно , гледам из нета комплекти EXEDYпо 350 лв ?! Ако някои е взима от Косер ЕXEDY да сподели наблюдения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maglata75 3 #2 Отговорено 1 Август, 2015 Виж в OLX-са има на valeo и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #3 Отговорено 11 Август, 2015 В ОЛХ-а има много мишоци ,такова нещо не взимай от там .Иди в някой истински магазин и обсъдете нещата на място ,що не сложиш някой LUK . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #4 Отговорено 14 Август, 2015 Баща ми смени оригиналния съединител с комплект от LUK и във сервиза казаха, че били идентични. До колкото знам LUK са читави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sv3tlio 71 #5 Отговорено 14 Август, 2015 Колеги колко ви искат за монтажа ? Моя съединител е за смяна и в един сервиз ми казаха около 400 лв за съединителя ( не питах за марка ) + монтаж и ми се видяха много и се отказах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #6 Отговорено 15 Август, 2015 Около 100лв е труда за смяна на съединителя-свяля се скоростната кутия .Зависи и дали купуваш частите чрез сервиза -на тях им правят отстъпки ,оттам и по малко ти казват за труда ,но така или иначе е около 100лв труда.Не купувай най -евтиния ти предложен комплект ,купи нещо междинно ,аз съм със зеленото валео вече 2 години нямам грижи,внимавай щото има валео менте сбирщайн комплект.Карам из града като на писта ,но съединителя не е правил проблеми засега . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове