Jump to content
stockbroker

Неработещ компресор за климатика

Recommended Posts

Здравейте! Компресорът на климатика се развали. Започна да трака силно и след диагностика се установи, че не държи изобщо налягане и че е за смяна. Момчето от сервиза ми каза, че за тази кола този компресор не подлежи на ремонт, защото не е от този тип с буталата. Обявиха ми цена за нов + всичкия свързан труд 700 лв., a втора ръка не ми препоръчаха, защото там няма никакви гаранции. Наистина ли няма начин да се ремонтира, защото това е голям разход спрямо стойността на колата? Моля ако някой е срещал такъв проблем да каже. Мерси!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако става въпрос за същият климатик, като на 1,4 is, твърдо тая цена не си заслужава, самият климатик не си струва. Най-добре се насочи към 2-ра ръка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи си един компресор втора употреба за 50-60 лева и колкото изкара. Несериозно е да дадеш 700 лева за компресор, питай тези дето ти го предлагат дали биха дали толкова.

От англичанка и от японка са взаимозаменяеми компресорите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Аз имам същия проблем. Карам Сивик VII, 2001г, бензин 1.4, 5 врати, хечбек и търся някъде втора ръка. В една морга попаднах на подобен компресор, само че е от Сивик 2003, бензин, 2.0, т.е по-друга модификация, макар да е същата генерация и с бензин. Според вас дали ще ми свърши работа този компресор? 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...