stockbroker 2 #1 Публикувано 27 Юли, 2015 Здравейте! Компресорът на климатика се развали. Започна да трака силно и след диагностика се установи, че не държи изобщо налягане и че е за смяна. Момчето от сервиза ми каза, че за тази кола този компресор не подлежи на ремонт, защото не е от този тип с буталата. Обявиха ми цена за нов + всичкия свързан труд 700 лв., a втора ръка не ми препоръчаха, защото там няма никакви гаранции. Наистина ли няма начин да се ремонтира, защото това е голям разход спрямо стойността на колата? Моля ако някой е срещал такъв проблем да каже. Мерси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #2 Отговорено 27 Юли, 2015 Ако става въпрос за същият климатик, като на 1,4 is, твърдо тая цена не си заслужава, самият климатик не си струва. Най-добре се насочи към 2-ра ръка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 442 #3 Отговорено 27 Юли, 2015 Вземи си един компресор втора употреба за 50-60 лева и колкото изкара. Несериозно е да дадеш 700 лева за компресор, питай тези дето ти го предлагат дали биха дали толкова. От англичанка и от японка са взаимозаменяеми компресорите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan_li 1 #4 Отговорено 14 Август, 2015 Здравейте! Аз имам същия проблем. Карам Сивик VII, 2001г, бензин 1.4, 5 врати, хечбек и търся някъде втора ръка. В една морга попаднах на подобен компресор, само че е от Сивик 2003, бензин, 2.0, т.е по-друга модификация, макар да е същата генерация и с бензин. Според вас дали ще ми свърши работа този компресор? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове