Izverg 458 #1 Публикувано 7 Юли, 2015 (Редактирано) Здравейте колеги, блъскам си главата с една задна стабилизираща щанга свалена от 4-та генерация. Искам да я сложа на моята 5-та купе и ми казаха, че става. Обаче не виждам как ще стане номера със захващането на планките към купето. Възможно ли е да има и друга част и просто да не са ми я дали? Ето какви са отворите на купето: Ето го и тампона с 2 отвора. Щангата е 18мм ако има значение. Държа да отбележа, че нито един отвор не съвпада с отворите на планката Редактирано 7 Юли, 2015 от Izverg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 7 Юли, 2015 На 4 ката захвата на щангата е друг. https://www.google.bg/search?q=honda+4gen+rear+sway+bar&biw=1280&bih=807&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=K4ibVY5ly5eyAfPXuJgE&ved=0CB4QsAQ#imgrc=K7Q0EV-uYP0h9M%3A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #3 Отговорено 7 Юли, 2015 Ами с такива планки мисля, че пак става или се бъркам ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 7 Юли, 2015 на 5 цата оригиналната е така инъче с преправяне може и да пасне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #5 Отговорено 7 Юли, 2015 (Редактирано) Те по форма самите щанги трябва да са еднакви. Значи ако намеря такава дистанцираща планка ще стане. Не знам тези от 6-та дали са същите като на 5-та. Редактирано 7 Юли, 2015 от Izverg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #6 Отговорено 7 Юли, 2015 (Редактирано) Грешно съм разбрал, щангата е от англичанка не от 4-ка! Значи ще търся такива планки или ако става направо да си направя. Ето такава: Редактирано 7 Юли, 2015 от Izverg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #7 Отговорено 8 Юли, 2015 Някой ако е правил успешни модификации с правени планки, шайби и т.н. ако може да сподели, че трудно се намира тази планка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #8 Отговорено 8 Юли, 2015 Трябваше просто да си вземеш от 5г пълен комплект, не е като да не се продават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #9 Отговорено 8 Юли, 2015 (Редактирано) Ако и човек знаеше кога ще умре... Добре е да се дават идеи, темата ще послужи и за напред за някой друг колега. Все пак се натъкнах на това из интернет: На мен лично не ми се преправя/дупчи и т.н. по колата, жал ми е. Харесвам стоковото. Но ако не успея да намеря планки.... ще стане по грозния начин Редактирано 8 Юли, 2015 от Izverg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #10 Отговорено 8 Юли, 2015 Пък и после трябва добре да е намаже с нещо, защото заради високата температура на заварките тръгва една ръжда, а не е добре да ти изгние носеща част от купето. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове