t9ny 1 #1 Публикувано 30 Юни, 2015 някой да е свалял дисплея на часовника , нещо ми се губят някой чертички по диспплея явно лоши спойки или нещо подобно , как се разглобяват корите и да стигна до дисплея? ще съм благодарен ако някой е правил тази интервенция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #2 Отговорено 30 Юни, 2015 И на мен ми се губи първия ред, когато е паркирана на слънце. Минута, две, после дисплея е ОК. Това ми се случва не често, от около четири-пет месеца насам. И аз питам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #3 Отговорено 30 Юни, 2015 Явно е често срещан проблем. Намерих тази тема, надявам се да ви свърши работа. http://www.civinfo.com/forum/electronics/96890-clock-radio-backlight-problem.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
t9ny 1 #4 Отговорено 1 Юли, 2015 утре ще разглобявам , благодаря на колегата Dragijev за полезния линк , ще пиша ако имам резултат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
t9ny 1 #5 Отговорено 5 Юли, 2015 оправих проблема с дисплея, сега всичко е ОК 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Spycar 0 #6 Отговорено 24 Септември, 2019 Има ли вариант да се види някъде каде и как се сваля дисплея? И аз имам същия проблем, за съжаление Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefan 1 11 #7 Отговорено 24 Септември, 2019 Ето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefan 1 11 #8 Отговорено 24 Септември, 2019 Така се поправя студената спойка и повече няма проблеми със загуба на числа и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DTEC 514 #9 Отговорено 24 Септември, 2019 Така НЕ се поправя студена спойка. Този метод (без флюс) е изключително грешен и крайния резултат е по-лош. Мога да гарантирам, че така ремонтираните спойки няма да издържат толкова, колкото са издържали преди "ремонта". Ето така се ремонтира правилно една студена спойка: 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todor Za 0 #10 Отговорено 25 Ноември, 2019 Здравейте от известно време ми гасне цялото осветление на таблото на което е оборотомера и стрелките за бензин и температура и нищо не се вижда след известно време светва след това пак гасне какъв може да е проблема.Благодаря 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #11 Отговорено 26 Ноември, 2019 На 25.11.2019 г. at 23:37, Todor Za написа: Здравейте от известно време ми гасне цялото осветление на таблото на което е оборотомера и стрелките за бензин и температура и нищо не се вижда след известно време светва след това пак гасне какъв може да е проблема.Благодаря Колега предполагам, че си със сензор за светлина и съответно автоматични фарове. Когато си на ауто - навън като стане тъмно се включват автоматично фаровете. От тук пък таблото ти има 2 режима на светлина (един на фарове и един без), като настройката на светлината на таблото е индивидуална за всеки режим. Ако това е така просто трябва да си увеличиш светлината на таблото и по време на фарове. p.s. за да работи правилно смяната на режимите на светлини на таблото - нивото на светлина на дисплея през деня (без фарове) трябва да не е на макс (примерно 1 чертичка преди максимума). Дано съм помогнал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todor Za 0 #12 Отговорено 27 Ноември, 2019 Има функция автоматично да се пускат фаровете но аз ги пускам ръчно и таблото си свети нормално и по някое време изгасва оборотомера и всичко покрай него и след известно време пак светва все едно има нещо хлабаво някъде но не знам къде а и не го прави редовно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VeselinP 0 #13 Отговорено 10 Май, 2020 Аз имам абсолютно същия проблем като Todor Za, цялото табло гасне - оборотомер, километраж - всичко. След няколко секунди се възстановява. Някой с предложение какво може да бъде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AdDiCtEd 8 #14 Отговорено 11 Юни, 2020 И аз имам същия проблем, и като размърдам врътката за регулиране яркостта на таблото светва, после пак гасне, пак светва и така. Разглобих го, презапойх спойките на врътката за яркотса, и не се оправи, скоро пак ше го разчарковах, просто още не не дразни достатъчно. Баси и сивиците начи, станат 12-13 годишни и почват проблемите... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SkyOne 0 #15 Отговорено 9 Април, 2021 Здравейте, същия проблем го имам и аз(може би трябва да се отвори нова тема), засега го оправям като чукна таблото отгоре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове