Jump to content

Spycar

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Spycar

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. За съжаление нямаше. И на мен ми се искаше да мине без тази смяна но не . Три места го носих и уж всики го оправяха, но не стана
  2. Зравейте, и при мен правеше същото. Ходи на ремонт и пак същите симптоми. Решението беше смяна на самото табло. Иначе проблема е точно в този димер(поне при мен).
  3. Здравейте колеги, имам проблем с въпросното табло. Не светва и голямо натискане на копчето което се намира от лявата му страна. И това е някак си с когато иска. Не мога да разбера какъв му е проблема. Свалих го един път, оказа се проблема от потенциометъра(презапоих го, изчисти пистите), светна 3 пъти и пак същия филм! Второ сваляне, чистене на други писти, пак поеме, сваляна потенциометъри проверка да не е самия той проблема. Слагане на таблото, три пъти и пакомпане по бутона. Честно казано ме измерва уникално много. Имал ли е някой подобен проблем? Как го решил? Ако е ремонтирани моля кажете ми евентуално как? Купих още две табла..... Не искам да коментирам! "ама брат, то е супер"... Супер ама другия път, бяха огромна трагедия! Ако някой се сеща за нещо ще съм много благодарен. Всякакви идеи ще са добре дошли. Поздрави!
  4. Колеги,май и аз ще се наложи да сменям левия . Може ли да ми кажете по рамата къде да видя евентуално какъв трябва да си купя? Преди на мазда 3 и аз сменях направи носача ,защото шарнира беше директно за него. Но сега с хондата нямам никаква идея . Поздрави
  5. Колеги, може ли да ми кажете кое точно се отвива за да взема да си я сменя и аз сам? Май и дойде времето или май казано вправ текст,.... като не е сменяна май никога, трябва да я семне аз сега :). Поздрви
  6. И при мен са два отделни бутона. Единият да прибиране и другият за подгряване. Чудя се как да проверя дали въобще има напрежение до там. Ще махна пластмасите и ще замеря, само ще трябва да видя колко трябва да е напрежението до там. Преди на маздата беше много полезно, много!
  7. Сутринта ги пипах но честно казано нещо не усетих там да е топло. Задното стъкло си беше топличко. Те няма как да са вързани заедно нали? Ако едното не работи и другото също няма напрежение? Визирам огледала и задно стъкло.
  8. Трябва да видя и аз какво имам като покритие на застрахователя. Въпреки че се съмнявам, все пак за какво ли не се правят вече. Преди карах Мазда, имах ПТП и стойността на ремонта беше 2900, за 25лв за един държач на бронята се бяха направили....
  9. Да ви кажа иаз гледах огледалата, но цените са...... Иначе ги рсзгмобих ди момента в който остава само металното краче за вратата.
  10. Колеги имам едно питане! Понеже ми се прибират огледалата, голямо четене защото лявото ми се прибираше много тегаво, бавно и не до край. Тук във форума си намерих темата, намерих си елементите който дават за презаписване, един ден седнах отворих първо лявото и го оправих, ноооо голямо учудване когато отворих дясното. Буквата му откачена, включвам я и какво стана .... огледало тръгна но механизма му го обърна до край. Въпроса мине коя част точно да сменя на самото огледало, че да спира където трябва както другото. Иначе работи, което е много добре. И другия въпрос за сега е как мога да разбера дали подгрява работи? Поздрави!
  11. Има ли вариант да се види някъде каде и как се сваля дисплея? И аз имам същия проблем, за съжаление
×
×
  • Създай нов...