kebappa 12 #1 Публикувано 25 Юни, 2015 (Редактирано) Здравеите колеги Скъсан ми е въпросният тампон .Разрових се в нета но мамерих само една фирма да го предлага и то на 115 лева. Не е проблем цената но обичам да имам избор . Тампона е позиция 2 с оригинален номер 50810-S6A-013 http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=16883&nplgrp=6&cmodnamepc=CIVIC&xcardr=5&dmodyr=2001&carea=KG&ctrsmtyp=5MT&xgrade=1.6ES&nplblk=B__4700 Някой може ли да помогне ? Утре и в хонда ще звънна да видя какво ще предложат и те . Редактирано 25 Юни, 2015 от kebappa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kebappa 12 #2 Отговорено 26 Юни, 2015 Няма го моят тампон там . Толкова ли е трудно с частите за хонда ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #3 Отговорено 28 Юни, 2015 (Редактирано) Така е с тампоните на двигателя. Предния при дизела например е само оригинален и е 230 лв. Редактирано 28 Юни, 2015 от kotarankat Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4 Отговорено 30 Юни, 2015 Ти сигурен ли си че е скъсал този тампон,предния успокоителния вярно се къса и струва 250 кинта ,страничния масления до абс модула и той се къса ,ама задния не знам да се е скъсал на някой досега.Моя мотор е същия като твоя!Какво прави колата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kebappa 12 #5 Отговорено 2 Юли, 2015 При премиваване от 3 на 2 и пускане на съединителя се чува едно изпукване.След престои при потегляне на задна пак изпуква. Маистора ми влезе в канала а аз припомпвах колата. Каза че задния тямпон е заменал и двигателя много се мятя в коша. Чукването (еднократно е) идвало от там . Има риск да скапя другите тампони ако не оправя този. За 60 лива ми намери талпон . Няма какво да се циганя.ще го сменя като пристигне пак щи видим какво ще стане 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #6 Отговорено 2 Юли, 2015 Вярно че за 60 лв няма кво да му мислиш -той мисля че прилича на предния който е отдолу радиатора.Задния е скъсан-предния здрав ли е ,пиши каква е хавата след смяната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kebappa 12 #7 Отговорено 3 Юли, 2015 Придният е здрав . Задния е прокъсан а не скъсан нацяло, но е напълно достатъчно за да се смени по моите критерии. Тези дни трябва да доиде новия тампон. Ще пиша задължително след смяната . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #8 Отговорено 14 Септември, 2015 Миналата седмица установих че и моя задния е скъсан ,днес пристигна и го смених ,това е третия тампон на мотора който сменям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #9 Отговорено 15 Септември, 2015 Kebapa,при тебе как е хавата след смяната ?Аз забелязах че го няма прилашкването при превключването на 1-2-3 скорост.Моя тампон е ямато някъв за 100лева ,пластмасов корпус като оригинала ,за 20 кинта ми го смениха ,не посмях сам че отдолу е едното гърне и малко чалъм и инструмент трябва .Предния отдолу радиятора дето ми дойде от щатите преди две години сам го смених и при натягането викам още малко и счупих си тресчотката за 40 кинта -трябаше лоста да сложа ама......та стана де илия на кирия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове