temerut 5 #1 Публикувано 24 Юни, 2015 Здравейте, момчета и момичета! Виждам, че в това хубаво време не ви е до писане, ама то сега й е времето за каране на тая кола ... Питането ми е дали калобрани за сивик 5ген., хеч, биха станали на дел сол-а? Гледайки по картинки ми се струва, че са почти...ама не съвсем еднакви.. Ако някой е правил това упражнение, моля да сподели ! Поздрави и умната! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Благовест Калински 17 #2 Отговорено 24 Юни, 2015 :Не са еднакви , колега. :Брат ми кара дел сол и мислех да му сложа калобраните от моята 5-та, ама не стават за много малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
temerut 5 #3 Отговорено 25 Юни, 2015 Благодаря, колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 410 #4 Отговорено 27 Юни, 2015 (Редактирано) Колега взимай едни налагай и слагай. Аз на моята 5-та хеч, съм сложил прагове от 6-та като се има напредвид, че те са едни квадратни нямат нищо общо с оригиналните прагове на 5-тицата, ама ги понапънах, поугънах и калобраните си паснаха, давай повече изобретателност Редактирано 27 Юни, 2015 от 626 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове