Aromatherapy 0 #1 Публикувано 15 Юни, 2015 Привет на всички, имам следният въпрос и то със сигурност не един. Малко инфо за мен, до сега като изключим немският дракон /Трабант/ съм притежавал само коли с 4х4 задвижване. Голф Кънтри, Лада Нива, УАЗ и сега последно карах Субару Форестър. Искам да стана собственик на HR-V, но се двоумя каква скоростна кутия да избера /в момента ми предлагат с автоматик/, както се вижда от горните ми автомобили не съм карал автоматик, което ме притеснява. Имам малко увлечение към офф роуд имам каравана и от време на време извършвам малко "ТКЗС" - арски дейности. Коя Скоростна кутия е по-добре да избера? Благодаря за инфото и се извинявам, ако някъде има подобна тема. Успех и умната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #2 Отговорено 15 Юни, 2015 Като цялo не мисля, че скоростната кутия е проблема в случая, а модела. Не мисля, че HR-Vто ще покрие нуждите ти за офроуд и теглене на каравана, все пак говорим за мотор 1.6 - 105/125 к.с и кола, която е предимно с предно - без блокажи и тн. Ако си го решил на 100% да е ХР-В, за мен по-добрият вариант в твоя случай е ръчката, ако ще е предимно за градско - CVT. Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #3 Отговорено 15 Юни, 2015 Определено ако ще теглиш каравана - ръчни скорости! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #4 Отговорено 16 Юни, 2015 При твоите изисквания забрави за автоматика, още повече че тя е CVT кутия и не понася издевателства а ремонта е скъп Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #5 Отговорено 18 Юни, 2015 Извинявам се , ама да не стане обратния ефект - каравана да тегли Харвито.... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #6 Отговорено 19 Юни, 2015 Лек офроуд и текезесарската работа си лепват на Харвито като сладолед.За караваната виж Диско 1-2 .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MetalHEARD 8 #7 Отговорено 19 Юни, 2015 Караваната май ще е по-малка от Харвито !Не мисля,че ще се справи с тегленето! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове