Jump to content
Aromatherapy

Здраве желаем на целото маниаци

Recommended Posts

Привет на всички, имам следният въпрос и то със сигурност не един. Малко инфо за мен, до сега като изключим немският дракон /Трабант/ съм притежавал само коли с 4х4 задвижване. Голф Кънтри, Лада Нива, УАЗ и сега последно карах Субару Форестър. Искам да стана собственик на HR-V, но се двоумя каква скоростна кутия да избера /в момента ми предлагат с автоматик/, както се вижда от горните ми автомобили не съм карал автоматик, което ме притеснява. Имам малко увлечение към офф роуд имам каравана и от време на време извършвам малко "ТКЗС" - арски дейности. Коя Скоростна кутия е по-добре да избера? Благодаря за инфото и се извинявам, ако някъде има подобна тема. Успех и умната.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цялo не мисля, че скоростната кутия е проблема в случая, а модела. Не мисля, че HR-Vто ще покрие нуждите ти за офроуд и теглене на каравана, все пак говорим за мотор 1.6 - 105/125 к.с и кола, която е предимно с предно - без блокажи и тн. Ако си го решил на 100% да е ХР-В, за мен по-добрият вариант в твоя случай е ръчката, ако ще е предимно за градско - CVT.

Поздрави

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено ако ще теглиш каравана - ръчни скорости!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При твоите изисквания забрави за автоматика, още повече че тя е CVT  кутия и не понася издевателства а ремонта е скъп :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се , ама да не стане обратния ефект - каравана да тегли Харвито....:)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лек офроуд и текезесарската работа си лепват на Харвито като сладолед.За караваната виж Диско 1-2 ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Караваната май ще е по-малка от Харвито :punk: !Не мисля,че ще се справи с тегленето!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...