Mitkoto_tt 6 #1 Публикувано 2 Юни, 2015 (Редактирано) Колеги предстой ми смяна на предните накладки на Сивика но така и незнам нито системата нито размера може ли някой да ми каже какви са точно колата е 98 година 10 месец Вина е jhmej9340xs207777 Редактирано 2 Юни, 2015 от Mitkoto_tt Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #2 Отговорено 2 Юни, 2015 (Редактирано) Колега, в EBC каталога за EJ9 ми излизат: Ultimax предни накладки DP890 Ultimax предни накладки DP891 И системата би трябвало да е Akebono. Виж в общите поръчки, Пепи (Izanagi) може също да провери и потвърди. Поздрави! Редактирано 2 Юни, 2015 от dindin 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mitkoto_tt 6 #3 Отговорено 3 Юни, 2015 Благодаря Колега dindin искам да си ги взема от магазина но там им излизало няколко модела и това което ми казаха е че спирачната система е Sumitomo.Ако някой колега има сменени на този автомобил и е сигурен ще се радвам да сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #4 Отговорено 3 Юни, 2015 45022-S04-V11 това ти е оригиналния номер, търси си ги по тях. Ако в магазина не могат да ти ги намерят по тоя номер - сменяй магазина 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mitkoto_tt 6 #5 Отговорено 3 Юни, 2015 Благодарско Колега Wyvern Взех някакви на Ashika ще кажа след време как се държат 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #6 Отговорено 4 Юни, 2015 Екстра, а в крайна сметка системата каква е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #7 Отговорено 4 Юни, 2015 Няма значение каква е като имаш оригиналния номер по Хонда. Някъде я дават Сумитомо, някъде я дават Акебоно. По рамата която е дал, колата излиза с 262мм диск което значи че накладките са като на ВТИ. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Pavlov 188 #8 Отговорено 4 Юни, 2015 (Редактирано) Взимай EBC GreenStuf 143 лв ще останеш много доволен. Пепи е твоя човек. Izanagi Редактирано 4 Юни, 2015 от B.Pavlov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mitkoto_tt 6 #9 Отговорено 4 Юни, 2015 Взех Ашика и за момента съм много доволен от спирането системата е дават различна старите накладки бяха с марка ICER и въобще не спираха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове