Jump to content
Борислав 84

Проблем с регистрацията

Recommended Posts

Имам Honda Civic 1.7 ctdi от 2005 -та , двигателя е разбрах на исузу , номера на двигателя който е описан на една плочка над левия калник ,не отговаря на номера на двигателя и в КАТ Шумен не намериха този номер и ме върнаха , аз живея във Варна не съм ходил до представителството на Honda във Варна , не знам дали те ще могат да помогнат и за това се обръщам и към вас приятели :)) остават ми 3 дена да изтичането на срока за регистрация ..........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oт къде се сдоби с колата?  В КАТ не са намерили къде се намира номера на двигателя  или просто няма такъв? 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Не знам за дизела, но на бензина ето го кода. На моята D14-ка пак е там. Огледай добре.
Публикувано изображение

Редактирано от PetioHonda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

двигателя не е Хонда ,а е исузу колата я купих от софия от една мацка ,изглежда по по различен начин от тоя на v-tec пакот ляво се намира но........:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Двигателя ти е дизелов 1.7 CDTI за това е на Исузу и оригинално си е така,друг е въпроса защо не могат да намерят номера.Или е сменян двигателя и е изтрит,за да се избегне легализация ,или са направили някаква друга шмекерия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оправиха се нещата , представителството на хонда във варна изкараха една разпечатка на това , кой номер на кое място се намира ,една за мен и една за тия в КАТ :) :) :) , и всичко си е ок , но трябваше да навъртя няколко стотин километра , но нали си ги въртя с хондичката :) :) Благодаря и на вас !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...