NesTea 96 #1 Публикувано 2 Май, 2015 Здравейте, искам да попитам каква алтернатива на седалките(предните) на 5та генерация хеч бихте ми препоръчали, ама да е нещо до 40-50лв седалката. Защото винаги когато карам повече от 2 часа, гърбът ме боли от неправилната форма на стоковите седалки. Пробвам да я наглася напред, назад, нагоре, надолу, ама тя като си е крива не става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1486 #2 Отговорено 2 Май, 2015 Суап със седалки от прелюд 4-ген е класика. Аз съм с такива на сивик 6-ген и са ми по-удобни дори от кожения салон на акорд 7-ген. Визуализация: 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #3 Отговорено 2 Май, 2015 И аз съм с Прелюдови седалки на Сивик 5 хеч. много са удобни, а и си има екстра на шофьорската седалка за кръста. преправянето им е малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kiddo 9 #4 Отговорено 12 Юли, 2015 Аз съм със седалки от FTO и са много удобни , само захвата малко трябва да се преправи, но не е кой знае колко сложно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaPower 15 #5 Отговорено 11 Август, 2015 Аз съм със седалки от 5-та хеч корейка и веднъж ми се наложи да измина око 1000км. за един ден и така и не се схванах, нито чувствах умора става въпрос пак за кола Хонда Сивик 5-та хеч много съм доволен от тях, но там е работата, че съм виждал само 2 пъти през живота ми и то единия път беше като гледах обявата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове