Vanio 5 #1 Публикувано 25 Април, 2015 Здравейте Преди два дни някой се е опитал доста грубо да отвори колата ми. За късмет нищо не липсва от нея, но вратата е сериозно деформирана. Прикачам снимка Може ли да ме насочите към майстор в Хасково или в София или направо да търся нова врата? Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #2 Отговорено 25 Април, 2015 Така като гледам според мен ще е по-добре нова врата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 25 Април, 2015 Може и да се пробва обратно изкривяване,по-добре някой тенекеджия да го направи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #4 Отговорено 12 Май, 2015 Слагаш едно коляно на вратата на на нивото на кората(но на металната част) и дърпаш назад и си идва където трябва.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel™ 13 #5 Отговорено 16 Май, 2015 Егааати вандалите, сърцето ме заболя като видях снимката. Внимавай стъклото като изправяш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове