Jump to content
sestrimski88

проблем с 2-ра скорост хонда хрв

Recommended Posts

Здравейте имам проблем с 2ра скорост на колата Хонда Хрв 1.6 105 кс, ръчни скорости,  само с предно. Проблемът се изразява в това , че като включа на 2-ра и колата как падне под 2000 оборота и лоста автоматично се изключва на неутрална, а ако е над 2000 оборота няма проблем, това го прави само на 2 ра на другите скорости няма проблем. Проблемът се появи по следният начин потеглих тръгнах да вкл 2 ра заяде спрях потеглих на ново , нямаше никакъв проблем до следващия стоп, спрях тръгнах и от тогава започна да се самоизключва 2 ра скорост. Иначе няма проблеми при вкарването на скоростта нито странични звуци. 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега без да се свали кутията няма почти никакъв шанс. Реално проблема е в муфата повечето пъти. Другия момент е във вилките.Или едни сачмички и става дълго.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно колега, просто исках съвет преди да сваля скоростите, защото си е доста хамалогия, но както и да е. Направих темата, защото питах на няколко места и ми казаха, че може и да не е проблема вътре в скоростите, а да е нещо малко, което да не изисква цялата тази процедура и затова реших да попитам, защото по някаква малка случайност може някой да се е срещнал с този проблем и да знае нещо повече. Както и да е утре свалям и разглобявам скоростите пък ще видим, какво точно ще изкочи. Благодаря още веднъж!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина може да развиеш фиксаторите и да провериш съчмите и пружините.Трябва ти само магнитен инструмент,за да ги издърпаш.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...