Jump to content
didipov

Новите ограничения по АМ Тракия ...

Recommended Posts

Има ли някъде карта на която са отбелязани тези ограничения: "На АМ Тракия от км 63+000 до км 90+197 и от км 119+760 до км 133+112 - на територията на област Пазарджик и Пловдив" , тези километри нищо не ми говорят. Стараех се да спазвам ограниченията ... и да внимавам за неравности, дупки ... и обикаляне по платната и така неусетно в един момент около  бензиностанция шел  се движех с 100+км/ч. Питанката ми е свързана конкретно с участъка около Радиново и камерките на бензиностанциите шел-на колко км/ч би трябвало да са настроени да снимат, да очаквам ли честитка?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От отбивката за Велинград до Пазарджик е участъка.След това асфалта е хубав.Не съм сигурен,но май другото ограничение е след отбивката за Пловдив,но до къде не знам.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото успях да вляза в час тези километри обозначават обекти по магистралата. По тази логика се оказва че на 119км са Макдоналдс с. Радиново и еко Радиново като прибавим и 760 метра, ограничението трябва да започва от надлеза в посока от Пазарджик към Бургас. И така би трябвало тези камери да са в диапазона от 140км/ч ... а и там участъка по спомен беше добър с изключение на разни пукнатини запълнени със смола или нещо такова.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...