Николай Димитров 8 #1 Публикувано 12 Април, 2015 Привет,колеги!Интерсува ме има ли някакъв проблем,че шофирам с гипсирана ръка?Има ли някаква забрана със закон,заради която могат да се заядат полицайте ако ме спрат? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #2 Отговорено 20 Април, 2015 Аз покарвах и с гипсиран крак, и по спомен тогава ми казваха че ако ме спрат ще имам проблем, ама така и не разбрах само слухове ли са или не. Лично в закона не съм срещал такава клауза когато съм го чел на времето, ако е влезла няква промяна от тогава, ама едва ли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #3 Отговорено 24 Април, 2015 И аз само по слухове се ориентирам,че може да има някаква пречка,но в закона не съм срещал нещо такова.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #4 Отговорено 25 Април, 2015 Напълно е възможно да има някаква забрана колеги,аз навремето имах проблем с едното око и ми беше забранено да управлявам автомобил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #5 Отговорено 25 Април, 2015 (Редактирано) Не бой се !Карах известно време със гипс на ръката и не са ми правили проблем! Редактирано 25 Април, 2015 от mx rider Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #6 Отговорено 27 Април, 2015 За цитат от закон и правилник не помня.Ръка, не китка и длан ?Шофирала съм след 10 дни на гипс на фибула и радиална (лъчева) кост.Не са ме спирали. Мое мнение, бъдете по-внимателен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове