kircho 0 #1 Публикувано 8 Април, 2015 ЗдравейтеОт три дни съм собственик на сивик 7ма 1.6 110к.с 2004г.Имам следния проблем когато я изфорсирам на място не иска да мдигне повече от 4000 оборота звука е като пресвач.Неможах да я пробвам в движевие тъй като тръгнх по рязко и скъса полуоска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirott 4 #2 Отговорено 8 Април, 2015 Нормално е да бъде така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kircho 0 #3 Отговорено 8 Април, 2015 Казаха ми че можело да от катализатора да е тръгнал да се запушва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirott 4 #4 Отговорено 8 Април, 2015 Не е. Има защита. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cvetomir 13 #5 Отговорено 8 Април, 2015 Е нормално ли е при рязко тръгване да скъса полуоска? А за да забива на 4000 има ли някакви грешки проверявал ли си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirott 4 #6 Отговорено 8 Април, 2015 Коментирам подаването на газ на място, че е нормално. Че е "скъсал" полуоска не! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #7 Отговорено 8 Април, 2015 Има си заводски лънч контрол.И 1.4 в тва купе е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SkyWalker 37 #8 Отговорено 8 Април, 2015 Има си заводски лънч контрол.И 1.4 в тва купе е така Всички ли са така? Моята е преди фейслифта и няма ограничение на 4000 оборота. Стига си до прекъсвача без проблем - 6500 оборота. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cazan0wa 3 #9 Отговорено 8 Април, 2015 Нема нищо кирче като скъсаш още една полуоска ще се оправи не се притеснявай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #10 Отговорено 10 Април, 2015 Проверено е на фейслифтовите.Не знам дали на по старите има.Тва единствено на място,не в движение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #11 Отговорено 10 Април, 2015 Мойта е преди фейса и няма ограничение ,реже се еднакво и на място и в движение . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове