Aleksandyr 17 #1 Публикувано 6 Април, 2015 Здравейте, Днес сутринта подгрев ,палене иии си работи колата докато изчистя априлския сняг. Влизам, тръгвам и след малко гледам свети лампата за подгревните свещи ,не изгасва... Та някой да е имал опит с тази грешка ? Съвети и колко пари ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 453 #2 Отговорено 6 Април, 2015 Датчик колянов вал може би.Кабели, букси, самия датчик и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #3 Отговорено 6 Април, 2015 Датчик колянов вал може би.Кабели, букси, самия датчик и т.н. Не позна - при проблемен датчик колянов вал - колата гасне дори и в движение (колегата не е писал, че колата гасне). При мен беше това - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=44905&p=448807 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #4 Отговорено 7 Април, 2015 Вчера светеше и днес сутринта. Преди малко се оправи сама докато разбера от какво е .. сама се регенерира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #5 Отговорено 7 Април, 2015 Прочети все пак горният линк за да знаеш от какво светна при мен и решението на проблемчето. Не бързай да се радваш - най-вероятно за съжаление ще светне пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #6 Отговорено 7 Април, 2015 Да прочетох, но чека на двигателя не ми светеше, само подгрева. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Чичо 0 #7 Отговорено 23 Януари, 2021 При мен се появи грешка P1599 като чета коментарите нямам проблем гореописаните. Потърсих малко и излезе че има два отговора първият е проблем с климатика а вторият е внезапно спиране или опасност от спиране на двигателя. Двигателя досега не е спирал и не прекъсвал. Става въпрос за 1.7 ctdi 2004г. На който от двата отговора да вярвам и дали изобщо да вярвам защото ги дават за други марки автомобили. Някой да е имал такъв проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове