ans11 0 #1 Публикувано 22 Февруари, 2015 Здравейте, имам Хонда HR-V, 2000 година, двигател 1.6 (105 к.с.), с две врати. От известно време предните две седалки започнаха да скърцат. Ръсих ги със силиконов спрей отдолу, но скърцането не спира. Има ли някой, които се е сблъсквал с този проблем и се е справил с него. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoiko_22 12 #2 Отговорено 22 Февруари, 2015 Колега,от къде скърцат - шините или пружините в седалките ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
haunted 13 #3 Отговорено 22 Февруари, 2015 Пробвай да не е от закопчалките за коланите. При мен скърца оттам и като ги размърдам се оправя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #4 Отговорено 22 Февруари, 2015 И при мен скърца на закопчалките на коланите.Пръсках ги,но не се оправи и сега,ако е по-опънат колана скърцат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ans11 0 #5 Отговорено 22 Февруари, 2015 Много благодаря за идеите.До stoiko_22, струва ми се, че са пружините в седалката. Утре ще пръсна закопчалките за коланите и ще видим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ans11 0 #6 Отговорено 26 Февруари, 2015 Оказа се скърцаща пружина в седалката. Може би трябва да се свали тапицерията на седалката и да се смажат пружините или изобщо да се направи някаква профилактика на механизмите в седалкитеНякой има ли идея, къде може да се направи тази процедура? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #7 Отговорено 27 Февруари, 2015 Отдолу,ако ги напръскаш няма ли да стане ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ans11 0 #8 Отговорено 27 Април, 2015 Проблемът се реши с претапициране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DreamBoy 13 #9 Отговорено 28 Април, 2015 И при моето харви скърцат ,и аз мисля че е от някакви пружини и леко също като спирам рязко и се премества малко облегалката. Малко са разхлопани облегалките незнам дали и при вас е така ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #10 Отговорено 3 Май, 2015 Колега къде претапица? Доволен ли си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове