1net 41 #1 Публикувано 27 Февруари, 2007 Е хайде да ти е честита, много да те радва, много да я пазиш, и тя пак много да те радва и умната п.с. преместил съм ти темата, за да не размиваме онзи форум. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #2 Отговорено 27 Февруари, 2007 Евала Батка, да ти е честита и скоро да я правиш Би-Турбо П.С. Още ми е настръхнала косата от клипчето и, бах ти ЗВЕРА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 27 Февруари, 2007 еее честита да ти е и наистина умната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #4 Отговорено 27 Февруари, 2007 Честита да ти е ,от това което видях на клипчето-колата е мечта за мнозина ,със здраве да си я караш.Много внимавай докъто свикнеш с нея,а после.........още повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #5 Отговорено 27 Февруари, 2007 Честита да ти е. Да си я караш със здраве. Днес май я мернах пред КАТ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lz2lps 0 #6 Отговорено 27 Февруари, 2007 Аиде чао на всички за сега - след някоя друга седмица ще кача снимки на колицата на фона на Търново Ехе честито колега. Хондичките в Търново все повече и повече се множат. Радвам, че тая дето и имах мерака ще дойде в Търново и поне ще мога да я гледам как лети по улиците. Айде да си я караш със здраве и се оглеждай за зеления звяр и поне го поздравявай (ако имаш време като минаваш покрай него ). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #7 Отговорено 27 Февруари, 2007 Честита да ти е колатаСтрахотна е и много хубави моменти ти пожелавам с нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #8 Отговорено 27 Февруари, 2007 Честита придобивак със здраве и разума да я караш и много кеф на задната седалка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anatoli_Dutsov 0 #9 Отговорено 28 Февруари, 2007 честито и аз съм я виждал , не съм се возил ма май има много коне под капака и е лекичка ... пази се и повече на спирачките отколкот на газта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest IVO_Yakimov #10 Отговорено 1 Март, 2007 4estito pi4 vsi4ko nai-nai hubavo s novia dzver Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #11 Отговорено 1 Март, 2007 Браво колега,то4но в десятката.Виждал съм как върви на живо тая кола и останах смаян. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #12 Отговорено 1 Март, 2007 Хайде да ти е честита и както казаха много от колегите-много да те радва, но и умната, че това не е шега работа с тоя вентилатор под капака А като се пусна кам Велико Търново се надявам да я видя някаде спряна, че то в движение едва ли ще имам вазможност да я видя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #13 Отговорено 2 Март, 2007 Честито и от мен и много безаварийни км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buzy 3 #14 Отговорено 8 Март, 2007 ева'ла много добра покупка си направил пич , но наистина внимавай , щото колата явно много - даже опаснО Бърза ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове