wolverg 6 #1 Публикувано 14 Февруари, 2015 Здравейте колеги. Наскоро открих следния проблем. Като карам на газ ако вдигна над 100км/ч и освободя от скорост (5та например) оборотите падат и колата изгасва. Реших да отида на газаджия за газ анализ. Човека каза че е обогатил сместа и не би трябвало да гасне, но вмомента положението даже се влоши. Вече когато освободя от която и да е скорост ако карам с над 60км/ч оборотите падат и колата изгасва в движение. Смятам да сменя свещите като за начало, но тъй като не съм голям експерт ще чакам и идеи от вас.П.С. Мисля че е редно и да кажа че такъв проблем на бензин няма. Колата си върви без проблеми и поддържа постоянни обороти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SpliFF 50 #2 Отговорено 14 Февруари, 2015 Говорим за обикновенно газово?Имах същия проблем с Opel Astra.При по висока скорост след като се изключи от скорост ,притока на въздух във въздухозаборника става доста и от там бедна смес и колата гасне.Решението беше от дебело алуминиево фолио се прави нещо като преграда пред мястото където влиза въздуха,така че при по-висока скорост въздуха да не влиза под налягане,а колата сама да си засмуква.Надявам се,че разбра какво искам да кажа.Поздрави. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #3 Отговорено 14 Февруари, 2015 Подържам с 2 ръце горното мнение на колегата макар и 8 години да не съм с газ ;-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoiko_22 12 #4 Отговорено 14 Февруари, 2015 Както каза колегата SpliFF - бедна горивна смес при ниските обороти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wolverg 6 #5 Отговорено 15 Февруари, 2015 Мерси много за отзива. Ще пробвам варианта със фолиото и ще се надявам да проработи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове