hndcvc 2 #1 Публикувано 26 Януари, 2015 Здравейте , колеги! Установих , че термостата ми е за смяна. Отидох при един познат майстор и той ми препоръча да ми поръча от магазин на негов приятел във Варна термостат на Gates , защото имало адски много ментаци по магазините. Та въпроса ми е имате ли наблюдения някакви върху тази марка и дали са читави наистина? И ако не ако някой от вас може да ми препоръча добра марка термостати. Колата е Сивик 5та D13B2. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 281 #2 Отговорено 26 Януари, 2015 Behr Tama Wahler Vernet - НЕ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1008 #3 Отговорено 26 Януари, 2015 Добри са Gates , слагай смело. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 281 #4 Отговорено 26 Януари, 2015 http://www.tcm-club.ru/phpBB3/viewtopic.php?f=26&t=12178 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1008 #5 Отговорено 26 Януари, 2015 (Редактирано) Нещо не мога да схвана смисъла на поста ти колега с този линк който си предоставил ? След 20тина термостата които съм давал за Хонди , включително и мой такъв ( на 4 години ) отново марката Gates , проблем е нямало.Мога да ти намеря най-различни линкове с разпаднали се части от всякакъв вид и от всякаква марка и това нищо не значи.Колегата да си купи каквото реши , ако иска и ОЕМ да си поръча но по мои преки наблюдения , термостатите от марка GATES карат не малко време а ментета има навсякаде. Редактирано 26 Януари, 2015 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #6 Отговорено 26 Януари, 2015 (Редактирано) Аз го смених скоро и сложих тази марка някои има ли наблюдения ?Японски е. Редактирано 26 Януари, 2015 от EG3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #7 Отговорено 26 Януари, 2015 Колега EG3, аз карам половин година с такъв термостат ТАМА и съм много доволен. Мотора стопля много бързо, а парното започва да духа топло няколко минути след стартиране на мотора. То реално термостата ТАМА е същия като ОЕМ-ския. Моя го закупих за 32лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hndcvc 2 #8 Отговорено 27 Януари, 2015 Благодаря колеги. Днес сложих въпросния термостат на gates и за момента е 6 точки. За около 7-8 минути градско каране достига нормална работна температура мотора. Ще видим вече колко ще ме изкара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове