ibarnev 11 #1 Публикувано 20 Януари, 2015 Здравейте, купих си ето тази добавка : http://www.bardahl.bg/bg/product/a/5192Но след като изгорих, един резервоар (без особена промяна в поведението на двигатела),се усетих , че май тя не е за моя двигател (common rail) и може би е по-скоро за старите дизели...Някой дали може да се изкаже по въпроса... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #2 Отговорено 20 Януари, 2015 Не се притеснявай колега.За всички двигатели е.Аз в момента също карам със нея.Промяната в двигателя е усещам като малко по тиха работа на двигателя по нисък разход преди без нея беше около 11-11,5л. градско е сега е около 10-10,5л. и сутрин паленето е по леко.Но дали се дължи на добавката не знам .Слагай си без да се притесняваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ibarnev 11 #3 Отговорено 20 Януари, 2015 Благодаря за информацията !Ще си слагам от време на време.Предполагам, че е добре първо да сипвам добавката и после от горе горивото? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #4 Отговорено 20 Януари, 2015 Добавката не се ли сипва на налято гориво? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #5 Отговорено 21 Януари, 2015 Благодаря за информацията !Ще си слагам от време на време.Предполагам, че е добре първо да сипвам добавката и после от горе горивото? Да правилно.Първо се сипва добавката а после горивото.Аз слагам на всяко зареждане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
karimddd 3 #6 Отговорено 21 Януари, 2015 Аз я ползвам същата добавка вече 3 година. Единствено което съм забелязал малко по мека работа на мотора при студен старт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове