Зион 35 #1 Публикувано 16 Януари, 2015 Исках тази тема да е в техническите въпроси,но там не можах да публикувам нова тема-ако искат администраторите нека я преместят.Въпроса ми е дали ще стане и ако някога е станало какъв е ефекта някой от колегите да сподели... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #2 Отговорено 16 Януари, 2015 Нещо си объркал килограмите... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #3 Отговорено 17 Януари, 2015 ....не е ли по добре от Голдуинг или Панеропиън да вземеш двигател?Макар,че цялата занимавка за мен е загуба на средства.То сивика не е бъги все пак,а и по евтино ще ти излезе да тунинговаш сегашния си двигател Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #4 Отговорено 17 Януари, 2015 Знам че килограмите имат голяма разлика затова въпроса ми е както е.-затова и питах "ако някога е станало какъв е ефекта някой от колегите да сподели"...А Paneuropean и Goldwing нямат нищо общо със спорта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #5 Отговорено 18 Януари, 2015 ...нямат,но ще теглят по добре голямата каруца от цбр-чето! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #6 Отговорено 18 Януари, 2015 (Редактирано) има и за рали правени с двигател от мотор и ефекта сякаш е добър според мен трябва да е над 1000 кубика 1.3 наи добре .ПРодцедурата е Доста Сложна. Редактирано 18 Януари, 2015 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 18 Януари, 2015 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 18 Януари, 2015 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #9 Отговорено 3 Февруари, 2015 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове