Restless 209 #1 Публикувано 6 Януари, 2015 долу, под вратите на нивото на прага , как му е името, не мога да се сетя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #2 Отговорено 6 Януари, 2015 Стъпенка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #3 Отговорено 6 Януари, 2015 Прагове, степенки, side bars, nerf bars Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #4 Отговорено 6 Януари, 2015 side step намерих едни английски сайтове с аксесоари... да видим каква оферта ще пратят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #5 Отговорено 6 Януари, 2015 Aaa, ти на английски имаш предвид. Боже, колко съм прост... Сори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #6 Отговорено 7 Януари, 2015 В ebay-a най-евтиното намерих 155 лири, и аз се кефя на такива степенки Намерих също и едни шарени за 145. Кажи ако намериш по-тънко. Пише "no drill fit", значи тва човек трябва да може да си ги сложи сам лесно, така ли е? ПП. От американски английски до британски английски винаги има разлика, особено при колите. В сервизната книжка на малката хондичка имаше в началото цяла страница за термините и съответствията им Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1576 #7 Отговорено 8 Януари, 2015 Монтажът е елементарен, обаче подготовкта за монтаж е пипкава работа. Говоря за 1-ва генерация, но предполагам, че и при 2-ра е същото.В пода има отвори с резба, само завиваш болтове. Но, за да стигнеш до тях, трябва да се свалят декоративните пластмасови прагове, а там имаш една камара винтове и пластмасови щипки. Освен това свалянето и монтирането на праговете си има специфични тънкости. Като свалиш пластмасите трябва да се изрежат отвори в тях на местата, където са болтовете.Иначе да, оригиналните степенки са си цифра. Но пък в ebay могат да се намерят на сносна цена универсални, или такива от други коли, които да се пригодят за нашите каляски. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #8 Отговорено 8 Януари, 2015 Аз имам такива на моето ЦРВ и да ви кажа досега само трудности при вдигане на подемник са ми докарвали, нищо друго. Евентуално като се качват малки деца върши работа, понеже им идва малко като междинно стъпалце. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове