No Limit Performance 180 #1 Публикувано 25 Февруари, 2007 (Редактирано) снощи както си стояхме с бат Нейчо/zmeq/ и xags и се зачудихме кой ли е най-младия фен във форума ?дори смятаме да основем едно отборче на младоците във форума всеки който е до 25 години и желае да участва в тая инициатива може да промени писанието под аватара си на "Honda Team JuniorZ"та да видим колко ще се съберем и имаме нещо в предвид за всички нас млади души носещи в сърцето си марката с главно H бзт да не забравя да кажа , че аз съм 86ти набор Редактирано 25 Февруари, 2007 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmeq 37 #2 Отговорено 25 Февруари, 2007 еми аз да сам парви само 85 набор и вече мнго върл фен на марката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #3 Отговорено 25 Февруари, 2007 И аз съм 85 набор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #4 Отговорено 25 Февруари, 2007 Еми, ние да организираме "Honda Team SiniorZ" п.п. набор 65 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #5 Отговорено 25 Февруари, 2007 охооо дядя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #6 Отговорено 25 Февруари, 2007 Внимавай, че винаги си нося бастуна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #7 Отговорено 25 Февруари, 2007 Вие се базикате бе. Айде за купона и аз ще се присъединя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #8 Отговорено 25 Февруари, 2007 Може и не6то дъ6терно от сорта на Honda Teen Team Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #9 Отговорено 25 Февруари, 2007 Добре де , много хубаво но как да участвам в тим , който не знам каква идея представлява ? Дайте един манифест , че да придобие цялото нещо някакъв смисъл. Вие сигурно сте го измислили ,ама споделете и с евентуалните Junier-чета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miHo 0 #10 Отговорено 25 Февруари, 2007 (Редактирано) Е па аз съм баш от младоците '87...може ли да се пиша Boosted Honda Junior Team....за по възрастните нещо от сорта на Honda Senior Team Редактирано 25 Февруари, 2007 от miHo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #11 Отговорено 25 Февруари, 2007 Все още се вписвам ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #12 Отговорено 25 Февруари, 2007 (Редактирано) що да се бъзикаме бре Антъни - нека да видим колко сме и да покажем на дъртите как се веселим ние :dry:Rust , като направим пъривя Honda JuniorZ Meeting ще те светна по въпроса Редактирано 25 Февруари, 2007 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VamPo #13 Отговорено 25 Февруари, 2007 Я не съм бил толкоз дърт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #14 Отговорено 25 Февруари, 2007 про-драйвъре , не са засягай бре основната цел на това е да видим каква част от потребителите на форума са под 25 години/ младежи /а не "разцепване/нацепване" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #15 Отговорено 25 Февруари, 2007 (Редактирано) ей чичета, к'ви са тези 25-години. Това значи, че аз може още 7 да съм член на "Honda Team JuniorZ" А аз съм фен отпреди една година п.п да не се обиди някой п.п.2 Honda Team JuniorZ FTW Редактирано 25 Февруари, 2007 от Orlin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #16 Отговорено 25 Февруари, 2007 под включва ли точно на 25 ? и сепрември ще ме изхвърлите ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #17 Отговорено 25 Февруари, 2007 ей чичета, к'ви са тези 25-години. Това значи, че аз може още 7 да съм член на "Honda Team JuniorZ" А аз съм фен отпреди една година п.п да не се обиди някой п.п.2 Honda Team JuniorZ FTWМи кво да кажа... ти си направо потенциален основател на Hond TEENZ Team ... и ше можеш още цели 2 години да си в него...P.S. Мойто набор е 77 и скоро излизам и от "двайсе и"-годишните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hEka #18 Отговорено 25 Февруари, 2007 (Редактирано) опа и аз се вписвам тука ... към младежите. Хубаво е понякога да се чувстваш все още малък аз и без тва сега тепърва почвам да си изживявам детството оп забравих 84 съм Редактирано 25 Февруари, 2007 от hEka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blueeye #19 Отговорено 25 Февруари, 2007 Ами, аз не се имам за пораснал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest xags #20 Отговорено 25 Февруари, 2007 И аз влизам в отбора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #21 Отговорено 25 Февруари, 2007 Хаха... 89 набор съм и тази година ми е трета поредна в клуба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #22 Отговорено 25 Февруари, 2007 поздрави за набор 86 ......Айде и аз към памперсите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo #23 Отговорено 25 Февруари, 2007 набор 85 НАЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #24 Отговорено 25 Февруари, 2007 е,аз мога до към юли да съм кем младите,после ще мина във вражеския отбор на дъртите....тамън да имам база за сравнение.....само дето Жорката се прееба днес....т.е. днес стана на 25:) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #25 Отговорено 25 Февруари, 2007 Rust , като направим пъривя Honda JuniorZ Meeting ще те светна по въпроса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondari 1 #26 Отговорено 25 Февруари, 2007 Пишете ме и мене към "свежарките" Вписвам се към 85 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blueeye #27 Отговорено 25 Февруари, 2007 К'во става бе? Само аз ли съм от дъртия, пардон, мъдрия тим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #28 Отговорено 25 Февруари, 2007 К'во става бе? Само аз ли съм от дъртия, пардон, мъдрия тим не бе, не си ,ама няма се мешим на младите,само да кажем че тея дет са временно в детския клуб после трудно ще ги вземем в по-мъдрия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #29 Отговорено 25 Февруари, 2007 blueeye и аз не съм от младоците но май трябва да ти викам батко щот аз съм 79 К'во става бе? Само аз ли съм от дъртия, пардон, мъдрия тим не бе, не си ,ама няма се мешим на младите,само да кажем че тея дет са временно в детския клуб после трудно ще ги вземем в по-мъдрия ха така бенджи хак да им е на младите щом искат да се делят от нас после с конкурс ще ги вземаме при нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondari 1 #30 Отговорено 25 Февруари, 2007 К'во става бе? Само аз ли съм от дъртия, пардон, мъдрия тим не бе, не си ,ама няма се мешим на младите,само да кажем че тея дет са временно в детския клуб после трудно ще ги вземем в по-мъдрия Е ти направо ни каза да си ходим То както е тръгнало може и да не ни пускате в някой от "вашите" теми. Според мене като го има тва надписче отдолу ако някой се изцепи нещо вместо да му се смеете - по-добре да му се обясни .Поне аз си мисля така де.Иначе старшито съм го уважавал винаги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Salamander #31 Отговорено 25 Февруари, 2007 набор 86 са добри деца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #32 Отговорено 25 Февруари, 2007 пийва си бая , говори на кирилица хлапетата във форума сме масанарод така че нема се косите ... ще имате доста последователи и клуба нема умре нивга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvoR 0 #33 Отговорено 25 Февруари, 2007 Хайде и от мен още един набор '83 към клуба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #34 Отговорено 25 Февруари, 2007 набор 86 са добри деца Внимавайте с чернобилци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
radio_manbg 0 #35 Отговорено 25 Февруари, 2007 (Редактирано) хихинема как все още се вписвам....84-ка от менппна акъл и до '99 не съм го докарал ама какво да се прави....впрочем АПЕЛ кът дедите и пра-дедите :- при проблем с щерките винаги може да се доверите на нас не им харесвате гаджетата - нема ядове - на нас може да се доверите - барем сме свой хора Редактирано 25 Февруари, 2007 от radio_manbg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #36 Отговорено 25 Февруари, 2007 оправяме щерки .... ъъъъъ.... .. проблеми покрай щерките всякакви .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #37 Отговорено 26 Февруари, 2007 впрочем АПЕЛ кът дедите и пра-дедите :- при проблем с щерките винаги може да се доверите на нас не им харесвате гаджетата - нема ядове - на нас може да се доверите - барем сме свой хора Абе покрай срещите доста щерки се видЕха ... не вярвам някой да е останал на сухо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #38 Отговорено 26 Февруари, 2007 имаме нещо в предвид за всички нас млади души носещи в сърцето си марката с главно H Founder-е, данеби щерките на по порасналите фенове да имаш в предвид за нас по младите Иначе и аз се вписвам с моя 84-ти набор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #39 Отговорено 26 Февруари, 2007 опа айде още едно дЕте 86 набор... абе radio_manbg бате са и мене ли ше ме караш да пиша (ORANGE) че и без тва ни баркат по улиците та и тука да почнат... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #40 Отговорено 26 Февруари, 2007 Мноогооо младички бре , я пуснете 1 анкета "нашата възраст" с отговори 15-20 , 20-25 , 25-35 и нагоре да видиме дали как е положението Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове