Executor 49 #1 Публикувано 26 Декември, 2014 Здравейте, Карам сивик англичанка 1998. Облегалките на задните седалки падат когато набия рязко спирачки. Огледах ги, видях че тия брави или ключалки ли са не заключват. Някой сблъсквал ли се е с този проблем ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #2 Отговорено 30 Декември, 2014 Вчера свалих тапицерията отзад. Няма достъп до тая ключалка. Не ми се иска да свалям предната тапицерия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #3 Отговорено 4 Януари, 2015 Искаш да кажеш тези, които задържат облегалките във вертикално положение, предполагам? Опита ли да ги блъснеш по-силно назад, докато щракнат? Не съм чувал на някой да са му дефектирали досега, камо ли като при теб - и двете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #4 Отговорено 6 Януари, 2015 Точно. Да опитах със сила - не става. Едната беше развалена още като я купих, сега скоро и другата взе така да прави. Не ми се иска да свалям тапицерията. Направо не искам да натискам спирачка вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #5 Отговорено 7 Януари, 2015 защо не пробваш да ги смажеш и раздвижиш с вд40 и отверка или почистиш от боклуци мъхчета с четка и спирт! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #6 Отговорено 7 Януари, 2015 По-скоро друго. Цените на частите на англичанките са толкова ниски вече, че няма накъде повече. Особено ако не си с полукожата едни задни облегалки ще ти струват почти никакви пари (20лв да кажем). Наскоро имаше колеги, които даже подаряваха салони. Направо не искам да натискам спирачка вече. Да, проблемът ти е крайно неприятен, но решението е лесно и никак не скъпо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #7 Отговорено 7 Януари, 2015 Не ми е за парите, просто и предните трябва да сменям. Ако някой продава цял комплект (предни задни) полукожи да пише на лично. Но за сега ще опитам със смазване и раздвижване. С отвертка пробвах, като че ли е заяло нещо......... Механизмите са като нови, но все пак ще почистя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #8 Отговорено 7 Януари, 2015 Колега може ли да снимаш механизмите, ако са подобни или същите като на 5-та ген седан имам 2 ключалки ще ти ги подаря ако има как да си ги смениш само тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #9 Отговорено 7 Януари, 2015 (Редактирано) Мерси. Няма нужда. Както казах, не ми е проблема в парите. Но за да стигна до сваляне, трябва да сваля тапицерията отпред. Ако някой каже как може да се оправи без да свалям тапицерията............... Редактирано 7 Януари, 2015 от Executor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #10 Отговорено 7 Януари, 2015 ръчно с отверка заключват ли ти...наистина изглеждат туко що излезли от завода :О Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #11 Отговорено 8 Януари, 2015 Да, пробвай да свалиш скобите, в които се захващат и да ги вкараш ръчно в механизма. Ако "захапят" значи седалката ти не прави добър контакт с основата и вероятно някоя повдигната кора пречи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове