tin4ev 0 #1 Публикувано 11 Декември, 2014 Здравейте, нов съм тук и искам да попитам следното. Днес взех CRV-то 2,0 16V 127 hp и светна лампата на ASR-a някакви идеи какво точно се случва.дали е датчик или нещо друго.Някой имал ли е подобен проблем до сега, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tin4ev 0 #2 Отговорено 11 Декември, 2014 Свързано ли това със двойното предаване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #3 Отговорено 11 Декември, 2014 Не си написал за коя генерация става въпрос, но предполагам ,че питаш за 1-ва? В този ред на мисли - ти имаш ли такава система, или да не си объркал символите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #4 Отговорено 11 Декември, 2014 Мойта няма тази екстра, пък и не съм виждал някоя да има. По скоро е грешка на колегата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tin4ev 0 #5 Отговорено 11 Декември, 2014 Може и да съм сгрешил и да е било SRS Ще поправя грешката утре и ще пиша какво точно е.извинявам се за грешната информация, ще се поправя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #6 Отговорено 11 Декември, 2014 Най-вероятно е ставало въпрос за SRS - демек за въздушните възглавници! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #7 Отговорено 12 Декември, 2014 (Редактирано) Ако е за SRS системата има два варианта за грешка - или е прекъснат кабел, обикновено в колонката на волана; или е регистрирала грешка при смяна на акумулатора или падане на напрежението му. Ресетни грешките с кламерче или махане на акумулатора и виж дали ще се появи пак - ако пак се появи... кофти Редактирано 12 Декември, 2014 от swartalf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #8 Отговорено 12 Декември, 2014 Като си я взел и е светнала? На майстор/диагностика не я ли кара преди да вземеш? Ако си ходил - казаха ли нещо? Иначе както каза swartalf ресетни си грешките: Ако не знаеш как, с гледане на видео е най-лесно, примерно: Или провери какъв точно код ти дава така: Броене на дълги/къси премигвания Поздрави! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове