Pascualle 30 #1 Публикувано 30 Ноември, 2014 Здравейте, колеги! Карам Акорд Тайп Р. От скоро време чета във форума на ХОНДАТА за ЕКУ S300 на Акорд Тайп Р. Въпросът ми е заслужава ли си, ще постигна ли нещо и има ли въобще кой да ми го настрои? Там повечето Н22 са с турбо ... но мисля, че не е задължително подобна електроника да има ефект само на "надути" Н22-ки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #2 Отговорено 30 Ноември, 2014 (Редактирано) Ти сега с какво ECU си и мапвано ли е или сток ? и евентуално да кажеш какво има правено по мотора ( за А7 говорим нали, защото има и 7-ма ген Type R ...)Ако си с мапнато Еку и мислиш че като вземеш Hondata ще вдигнеш коне по скоро се лъжеш... и да има някакъв минимален ефект ще е 1-2 коня има няма... Редактирано 30 Ноември, 2014 от rollin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
told0 120 #3 Отговорено 30 Ноември, 2014 Бих те посъветвал да си вземеш С300 ! Ще намериш коренна разлика в поведението на колата.Ако си направиш някой добър мап ще усетиш разликата.Изтегли си софтуера за С300 и разгледай какви настройки можеш да правиш по ЕКУ-то. Аз съм много доволен от К-pro макар че съм атмосферен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #4 Отговорено 30 Ноември, 2014 В момента ЕКУ-то ми е сток OBD2B. До колкото съм запознат трябва да мина на OBD1 Р30, защото в противен случай не мога да ползвам ЕКУ С300. Предлага се преходен кабел от OBD2B към OBD1, също така ще ми трябва Rosco racing IACV Адаптер, а също и OBD1 IACV от Прелюд...и всичко това не е проблем, стига да си заслужава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
told0 120 #5 Отговорено 30 Ноември, 2014 (Редактирано) Ако имаш някакви въпроси направо влез в cplracing.co.uk те са основни дилъри на хондата за англия и пускай запитвания.винаги ще са радостни да тои отговорят. Редактирано 30 Ноември, 2014 от told0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #6 Отговорено 30 Ноември, 2014 Ако имаш някакви въпроси направо влез в cplracing.co.uk те са основни дилъри на хондата за англия и пускай запитвания.винаги ще са радостни да тои отговорят. Благодаря, колега! Даже вече пуснах запитване ... да видим какво ще ми отговорят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #7 Отговорено 30 Ноември, 2014 Здравейте, колеги! Карам Акорд Тайп Р. От скоро време чета във форума на ХОНДАТА за ЕКУ S300 на Акорд Тайп Р. Въпросът ми е заслужава ли си, ще постигна ли нещо и има ли въобще кой да ми го настрои? Там повечето Н22 са с турбо ... но мисля, че не е задължително подобна електроника да има ефект само на "надути" Н22-ки...Ефект ще има естествено,въпроса е да не си с огромни очаквания!Пп.Най голям ефект ще има ако си направиш и карта с подходящо гориво , примерно Е100 или Е85. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #8 Отговорено 1 Декември, 2014 От сайта, който колегата told0 ми каза, ми направиха оферта, а също и аз вчера направих една груба сметка и...като че ли почвам да се разубеждавам. Ако бях с двигател К или В серия, нещата щяха да са в пъти по-лесни, но уви... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #9 Отговорено 1 Декември, 2014 Хм,какво имаш впредвид под по-лесни? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boby70 55 #10 Отговорено 1 Декември, 2014 Много по-евтино е да се сложи чипнато Р30 или Р28 и да се ремапне с Crome,резултата ще е същия,като с S300.Ако си вземеш преходен кабел ще можеш да замериш първо с оригиналният компютър и да видиш разликата,ако се прави на дино.Има само тънкост относно датчика за положение на коляновия вал понеже не е в делкото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #11 Отговорено 1 Декември, 2014 Хм,какво имаш впредвид под по-лесни? Версиятa Flash-Pro не предполага преходни кабели, ново чипнато ЕКУ, преходи за ИАЦВ, спойки и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #12 Отговорено 3 Декември, 2014 Flash pro за Б серия незнам да има,нито за К преди 2006- та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #13 Отговорено 4 Декември, 2014 мисля че за К се предлага преди 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #14 Отговорено 4 Декември, 2014 http://www.hondata.com/flashpro.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове