gamencerista 53 #1 Публикувано 8 Ноември, 2014 Колеги днес разглобихме Сивика ( 6та хеч ) и тръгнах да слагам новия шенкел пак взет от д14а3 но без абс. Всичко окей обаче спирачния апарат не може да влезе. Премерих и спирачния апарат ми е 262. Толкова ли е или трябва да е 242. Сега не знам какво да правя, този шенкел момчето не иска да ми върне парите и ми остава непотребен, а и не знам какъв да търся ( от каква кола ). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 281 #2 Отговорено 8 Ноември, 2014 Нещо не е така... Няма начин да не влезе, свали планката / желязото, дето се монтира на шенкела / на твоя и я сложи на новия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #3 Отговорено 8 Ноември, 2014 Коя планка колега може ли да покажеш на снимката http://ahmedrizk.com/wordpress/wp-content/gallery/wheel-bearing/wheelbearing.png Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 281 #4 Отговорено 9 Ноември, 2014 На тая снимка го няма апарата. Той е от две части, това, дето държи накладките се монтира на шенкела с два болта - него имах предвид. После супорта се монтира на водачите, които са на желязото. Кое къде не влиза?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #5 Отговорено 9 Ноември, 2014 (Редактирано) Ами както се свали апарата от стария шенкел, се слага на новия и не става. Редактирано 9 Ноември, 2014 от gamencerista Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #6 Отговорено 9 Ноември, 2014 Сега видях че шенкел от Ровър 400 става на 6-та ген. Тествано ли е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #7 Отговорено 9 Ноември, 2014 Ами няма как да стане. От 98 година 6ген е с 262 мм дискове, съответно и шенкела е различен. Пратили са ти шенкел от кола, произведена преди това и съответно не можеш да сложиш апарата. Търси от 6г фейслифт, от англичанка с 262мм диск пак става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #8 Отговорено 9 Ноември, 2014 (Редактирано) Aми да моята е ноември 98 ама се води префейс май А от някой Ровър няма ли да стане. По-точно нали на ровър слагат хондови части. Аз взех шенкела от тази - http://olx.bg/honda-civic-1-4i-na-chasti-i25050673 Редактирано 9 Ноември, 2014 от gamencerista Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове