ИцоД 170 #1 Публикувано 31 Октомври, 2014 Днес ми изгасна на път при изключване от скорост /извънградско/. Запалвах я няколко пъти на място - колебаеше се в ниските и се стабилизираше под обичайните обороти. Светна и чека /MIL лампата/. В града започнах да поддържам газта да не изгасне на светофарите. Не изгасваше, но наема по-трудно заради по-ниските на свободен. Някакви идеи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #2 Отговорено 31 Октомври, 2014 Най-хубавото е че ти свети чека, просто прочетете колата. Всичко може да е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #3 Отговорено 31 Октомври, 2014 Благодаря колега! И аз си мисля че е по добре това че чекът свети. Явно утре ще се ходи на доктор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mtm_str 1 #4 Отговорено 1 Ноември, 2014 Пишете после какво е показала диагностиката? И моята прави така, показа ми не добро запалване на втори цилиндър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #5 Отговорено 2 Ноември, 2014 Вчера ходих да я видят. Оказа се грешка 0108 - проблем с MAP сензор /следи налягане всмукване/. Поръчах нов сензор. Най-евтино се оказа в ТехКо - като този който е сега - БОШ 026123099. Около 50 лв. Във вторник вероятно ще е тук и ще го сменя. Надявам се да е от него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #6 Отговорено 5 Ноември, 2014 МАП-ът пристигна. Вместо 099 е 217, но става за Джазката. Днес го смених за 5 минути /едно болтче/. Ресетнах с изключване на акумулатора. Запалих, MIL изчезна, колата е супер. Между другото, намерих МАП сензора от ТехКо за 50 лева. Взех го с отстъпка и ми дойде на 32 лв. За сведение някой от София ми поиска 80 за секънд хенд а в онлайн магазините беше пак толкова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MegatroniC 47 #7 Отговорено 6 Ноември, 2014 Къде прочетоха грешката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #8 Отговорено 7 Ноември, 2014 BRC сервиз. Почти срещу Камбана, Зад една нова остъклена сграда са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilevUK 2 #9 Отговорено 10 Ноември, 2014 Един съвет. Има уредчета дето четат само двигателя. По 40-50лв са предполагам. Ще ви спести доста пари и главоболия. На мен на нисанчето ми бяха такива симптомите, но излезна ламбда сондата. Последва няколко километра газ до дупка на 2ра и 3та (няма оборотомерче микрата и не знам с колко съм я пържил) и оттогава не е смеяла да се оплаче. Уреда ми в D900 оригинално китайско производство и акорда го чете. За £20 си спестих ходене по гаражите и даване на грешни пари. Съвет: преди да решите да купувате нещо проверете с какъв протокол на компютъра работи колата и след това дали четеца го разчита този протокол да не си дадете парите на вятъра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MegatroniC 47 #10 Отговорено 10 Ноември, 2014 Отдавна съм се запасил с едно такова http://www.ebay.co.uk/itm/110868423524?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 и софтуер за телефона, Но въпроса ми беше по скоро за да отсявам сервизите на които може да се разчита в града. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове