батката 7 #1 Публикувано 26 Октомври, 2014 Колеги проблема при мен е, че чистачките ми се удряха в края на стъклото и в двете посоки на движение. След като свалих рамената на чистачките и видях, че механизма под кората който ги задвижва е с износени втулки и от там явно идва и този луфт в движението им. Та ако някой има на идея от къде може да се вземат тези втулки да помага, защото не ми се дават луди пари за целия механизъм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #2 Отговорено 26 Октомври, 2014 Ами аз имах подобен проблем.Беше ми счупено едно зъбче и се удряше в колоната.Не ми се разправяше и си поръчах от Самурай до Папараци чисто-нова щангичка с фтулки.Струва 60лв за HRV,за црв не знам колко ще е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #3 Отговорено 27 Октомври, 2014 . Та ако някой има на идея от къде може да се вземат тези втулки да помага, защото не ми се дават луди пари за целия механизъм Ако дадеш размер на ябълките може и да помогнем срещу едно мерси .. Имам такива механизми от други Японки и предполагам, че може и да станат . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
батката 7 #4 Отговорено 29 Октомври, 2014 . Та ако някой има на идея от къде може да се вземат тези втулки да помага, защото не ми се дават луди пари за целия механизъм Ако дадеш размер на ябълките може и да помогнем срещу едно мерси .. Имам такива механизми от други Японки и предполагам, че може и да станат . Колега, благодаря прледварително при първа възможност ще ги измеря и е ти пиша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове