Mushennika 0 #1 Публикувано 13 Октомври, 2014 (Редактирано) Здравейте колеги !Искам да попитам, понеже съм решил да слагам джанти 16x8j ET 30 на Сивика (6 генерация хеч) та въпросът ми е колко е максималното ЕТ ? И дали ще излизат много или ще паснат ? По принцип ми казаха, че би трябвало да мога да ги събера, но предпочитам да се застраховам ! (ако може някой който е слагал такива джанти да напише два реда ) Редактирано 13 Октомври, 2014 от Mushennika Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikiG 160 #2 Отговорено 15 Октомври, 2014 Здравей, Виж този калкулатор за гуми и джанти, може да ти помогне. Размер на гумите също има значение. Въведи данните на настоящите ти джанти и гуми и бъдещите. Има дори и графично представяне. http://www.willtheyfit.com/ Поздрави и успех в избора! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tzetzotz 70 #3 Отговорено 18 Октомври, 2014 Не е точен отговор на въпросът ти но гледам че няма конкретен такъв. 195/50/15 ЕТ27 на 5-та седан е добре, с по-високи гуми опира в калниците отзад. При теб за 16-ки варианта е 195/45, ама возията ще е... Другият ти вариант е да стречнеш едни 185/50, тогава не би трябвало да имаш каквито ида е проблеми със събирането им. ЕТ30 не е толкова много, няма да стърчат, споко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Coupee 12 #4 Отговорено 8 Януари, 2015 А как стои въпросът с 7ма генерация ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_tech 161 #5 Отговорено 21 Януари, 2015 Здравейте колеги !Искам да попитам, понеже съм решил да слагам джанти 16x8j ET 30 на Сивика (6 генерация хеч) та въпросът ми е колко е максималното ЕТ ? И дали ще излизат много или ще паснат ? По принцип ми казаха, че би трябвало да мога да ги събера, но предпочитам да се застраховам ! (ако може някой който е слагал такива джанти да напише два реда ) Колега да знаеш, че повече ЕТ означава да седят по-навътре джантите, а не навън 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #6 Отговорено 22 Януари, 2015 повече ЕТ значи по навън май бре.я вижте зимната ми джанта,която е ет 38 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM as Fuck 15 #7 Отговорено 22 Януари, 2015 Колегата от по горния пост е прав по-голямато ет джантата ще е по навътре в калника с по-малкото са по навън , а за 6-та хеч лично виждане 7ж ет 37 195/50/15 е точно на калника даже леко трябва да се пилне отзад (това е със спортно окачване ) 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #8 Отговорено 22 Януари, 2015 При 5-та генерация под ЕТ35 опира в калниците, при джанта 7.5 и 7 J. Колкото е по голямо, толкова е навътре джантата, но няма опастност да останеш без калници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове